Ukrainian Speaking IT Community
-
Всім привіт. Не впевнена чи було це тут, але про всяк випадок от лінка на вакансії компанії яка шукає БА: The list of open positions is available here: wd1.myworkdaysite.com/recruiting/ssctech/SSCTechnologies?locationCountry=a30a87ed25634629aa6c3958aa2b91ea&jobFamilyGroup=b5aa81dc192f015f8713df52d123c5c0
-
я правильно розумію, якщо ми хочемо податись на PR в умовній Альберті, то компанія, з якою я працюю, повинна бути саме з Альберти? Чи можна жити в умовній Альберті, працювати ремоут з компанією з Онтаріо, і подаватись на PR в Альберті? Дякую
-
Працедавець, який дає вам джоб офер, з яким ви через рік або через період набутих годин будете подаватися на піар в Альберті, має бути зареєстрований в Альберті
-
У багатьох випадках в тому полі пишуть Unknown. І це дуже добре. А мені з моєю вдачею випало так.
-
Для подачі по провінційним програмам (значно простіший, швидший, надійніший шлях) - роботодавець повинен бути в Альберті. Крім того ваша професія не має бути у списку виключень (ineligible occupations). Інакше тільки по федеральним програмам, а там вже треба зібрати бінго - англійська, вік, досвід роботи, виш в Канаді, та інше, Бо прохідний бал високий.
-
Don't eat all your harvest , make an investment a part time income earnings for future purpose. I start small with $300 and I have made more then $20000 over two weeks of investing and trading with this trade company organization. t.me/Expert_Geronimo_monicaxafx @earn_with_kryptoapexFX
-
Йо, це Кір, мій друг потребує допомоги! Якщо Ви побачили цей пост,будь ласка поставте вподобайку,напишіть коментар для підвищення активності,зробіть репост та донат якщо маєте таку можливість!!! Наразі є потреба для 23 ОМБР (взводу зв’язку)! Для мобільності на полі бою та забезпечення безперебійного зв‘язку, бійці потребують Вашої допомоги в зборі коштів на автівку Пікап 4×4 ‼️ Будь яка допомога має велике значення!!! Пам'ятайте, що це стосується кожного і допомагати нашим військовим це - Наш із Вами обов'язок!!! Необхідна сума збору 250 000 гривень❗️ Кожні 5,10,50,100 грн це крок до перемоги! Реквізити для допомоги на автівку: ПриватБанк 5168757392252468 МоноБанк 5375411205119154 Посилання на банку МоноБанк send.monobank.ua/jar/igyLHXbhn
-
не вгомониться :/
-
я взагалі чув, що на PR можна подаватись одразу в деяких провінціях
-
Що значить слухали?))) люди питають і їм відповідають. То ж ніхто нікого не силує. З власного досвіду - багато чого корисного в тг каналах, щодо страхівок, пр програм і роботи, і взагалі багато корисної інфо, треба просто правильно тією інфо користуватися