Ukrainian Speaking IT Community
-
📌 Чат Ukrainian Quebec створений для українців. Тут ви можете самостійно публікувати актуальну інформацію, зокрема: пошук роботи, житла, нерухомості, знайомств тощо. →→→→→→→→→→ 🇺🇦 Українці Квебеку в Telegram: ukrainianquedec
-
Привіт всім! Трохи не про IT, але про Україну... Мій друг, і по сумісництву президент футбольного клубу Edmonton Ekls організували турнір в підтримку України, зібравши при цьому більше $170тис в Canada-Ukraine foundation. В нас усіх є Лінкедін і нічого не вартує поставити вподобайку і поширити допис по посиланню нижче. Тим самим даючи зрозуміти, що нам не все одно. Що вони робили це не дарма, і Українці вдячна нація. 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7054213676752392193?utm_source=share&utm_medium=member_android
-
До уваги учасників групи. Хочу анонсувати наступну зустріч "Problem Solving Group" - або групи для допомоги подолання проблем, перепон на шляху до цілей, тощо. Формат такий - кожен коротко по черзі говорить 1-2 проблеми щодо професії, розвитку що зараз є складно для вас вирішити, і далі хтось з учасників хто є найбільш кваліфікований в цьому відповідає на запитання, і так по колу. В цей четвер, 27 квітня, у 7й годині по Ванкуверу. Ідеальний формат на годинку для 6-8 людей, Посилання на зум: Join Zoom Meeting us06web.zoom.us/j/89635628014?pwd=SmhHKzE4WHFxTFg4ZjZ4Sm9wbFRGUT09 Meeting ID: 896 3562 8014 Passcode: Ukraine
-
Доброго дня! Таке питання. Чув таку думку, що ньюкамерам з України немає навіть сенсу стукатись на позиції тім/тех ліда та взагалі на будь-які керівничі. Бо ти не «нейтів» і мова не блискуча і т д. І резюме радять складати відповідно - тобто писати який ти гарний технар і викинути інформацію де ти працював як керівник як нерелевантну. У кого які думки про це? Чи має воно рацію?
-
Вирогідність просто менша, але ж вона є. Так само з рядовими позиціями - у вас буде конкуренція з людьми з місцевим досвідом. А взагалі половина (якщо не більше) вакансій закривається по референсу, то питання не в тому, нейтів ви чи ні, а кого ви знаєте
-
Народ, підкажіть, чи буде benefit'ом сертифікат канадського вузу по моїй спеціальності? Чи більше дивляться на скіли? Наприклад ext.ualberta.ca/enroll/digital-marketing Чи звертають на таке взагалі увагу при працевлаштуванні?
-
є хтось з Едмонтону, хто знає хороші компанії з яких можна почати кар'єру в Канаді з айті? (з врахуванням минулого досвіду в 3 роки)
-
Айті у вашому розумінні працює з digital marketing спеціалістами часто в одних компаніях. Того я й питаю, можливо хтось має інформацію, як наймають seo шників. Чи варто витрачати час на ті сертифікації
-
Усім привіт, зробив пост у лінкедіні про те що шукаю роботу( я шукаю першу роботу у ІТ ). Мені потрібні коменти та лайки для поширення, тому було б круто якби ви це зробили. Не знаю чи можна сюди кидати якісь лінки. Тому кажіть я закину посилання на пост. Дякую!