Ukrainian Speaking IT Community
-
Вирогідність просто менша, але ж вона є. Так само з рядовими позиціями - у вас буде конкуренція з людьми з місцевим досвідом. А взагалі половина (якщо не більше) вакансій закривається по референсу, то питання не в тому, нейтів ви чи ні, а кого ви знаєте
-
Народ, підкажіть, чи буде benefit'ом сертифікат канадського вузу по моїй спеціальності? Чи більше дивляться на скіли? Наприклад ext.ualberta.ca/enroll/digital-marketing Чи звертають на таке взагалі увагу при працевлаштуванні?
-
є хтось з Едмонтону, хто знає хороші компанії з яких можна почати кар'єру в Канаді з айті? (з врахуванням минулого досвіду в 3 роки)
-
Айті у вашому розумінні працює з digital marketing спеціалістами часто в одних компаніях. Того я й питаю, можливо хтось має інформацію, як наймають seo шників. Чи варто витрачати час на ті сертифікації
-
Усім привіт, зробив пост у лінкедіні про те що шукаю роботу( я шукаю першу роботу у ІТ ). Мені потрібні коменти та лайки для поширення, тому було б круто якби ви це зробили. Не знаю чи можна сюди кидати якісь лінки. Тому кажіть я закину посилання на пост. Дякую!
-
At a point i became skeptical and basically thought it won't end well.... Not until the goodnews today. I got paid $60,000 within 2weeks i invested $800. I feel so happy and impressed for a wonderful work well done... Can't thank you enough Sir. Frederick t.me/+WcPr39-0cKljZjRk
-
I couldn't have achieved this without your expert service. I'm very appreciative of your efforts. Earning $36,000 within 9days is a big win for me. Looking forward to working with you more. t.me/+1kNfte0cdK43ZTg8