Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Speaking IT Community

Ukrainian Speaking IT Community

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
5.2k Posts 422 Posters 4.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t713842553T Offline
    t713842553T Offline
    Stepan
    wrote on last edited by
    В Індії є багато scam call-centers, так що іх просто по кількості більше. Але зараз і Mandarin тоже багато. вот дослідження cbc Canada на цю тему якщо цікавить youtu.be/9cwcyLvoMps
    1 Reply Last reply
    0
  • t562600077T Offline
    t562600077T Offline
    Clair pro
    wrote on last edited by
    Я послухала і не шкодую. Навпаки, подумала, якій ж українці класні! І посперечалися в пошуку істини і самі себе покритикували. Я б з радістю дружила з таким Любомиром.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dennis
    wrote on last edited by
    Хтось слухає аудіоповідомлення? Ну крім імігрантів з Ізраілю?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    Ставте всі лайки, тоді воно буде показувати іншим українцям))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    www.youtube.com/watch?v=9GRWIx3zf_Y - ну що, нарешті я записав відео першої лекції з податків. Сподіваюсь всмі буде цікаво, критика щодо суті справи сприймається мною добре, тому задавайте питання, або пишіть ваші думки в коментарі!:)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    так взагалі то робити якісь висновки на основі цих характеристик є не легальним в канаді в багатьох кодексах. Тому взагалі забудьте про такий стиль мислення що він взагалі існує, або може існувати, якщо не хочете мати погані юридичні наслідки в вашому житті:) Я би міг щє по іншому сказати, але у нас культурний чат
    1 Reply Last reply
    0
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Вважаю за потрібне сказати, що на мій погляд, раса, колір шкіри, очей, сексуальна орієнтація, релігія і все таке інше жодним чином не впливають на те, як людина працює чи наскільки вона кваліфікована; вважаю некоректним групувати за цими рисами та наділяти якимись характеристиками ці групи. АЛЕ В той самий час, якщо замість цього говорити про соціокультурні особливості країни чи території походження - за цими ознаками цілком можна групувати та деяким чином характеризувати - хоч індусів, хоч українців.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liubomyr Mykhalchyshyn 💠
    wrote on last edited by
    Не те я мав на увазі, і нічого не предявляв.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liubomyr Mykhalchyshyn 💠
    wrote on last edited by
    Мені телефонували вже декілька раз типу вони шукають Go дева і казали, що ми компанія ми наймаєм. Якажу їм свій рейт, у відповідь чую “ні ні.. ми як мінімум своїм працівникам платимо 80 баксів за годину”, і така розмова потім закінчується емейлом з формою, де треба вказати свій SIN номер та усю іншу інформації, секретні запитання і відповіді, і номер картки куди ми будемо платити вам гроші)). І потім наярює тобі кожні 10 хв, щоб ти заповнив форму. У мене так траплялось 3-чі. Ось звідки я це взяв.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liubomyr Mykhalchyshyn 💠
    wrote on last edited by
    Я працював в Україні і Німечинні. Працював на Китайську кантору, на США і на британську. Ні в одній з кантор не зустрів недолугих чи не кваліфікованих коворкерів не залежно від раси, очей кольору і тд..
    1 Reply Last reply
    0
  • t910787406T Offline
    t910787406T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Друзі доброго вечора! Буду дуже вдячна за інформацію -можливо хтось отримував study permit не в аеропорту в перший день знаходження в Канаді, а пізніше. І що важливо маючи work permit. Як це робиться?
    1 Reply Last reply
    0
  • t486869779T Offline
    t486869779T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Ну я взагалі не розумію питання «звідки ви це взяли» на суб‘єктивну картину)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t399814963T Offline
    t399814963T Offline
    Vitalii Rehan
    wrote on last edited by
    Можу додати, що самому трошки не повезло працювати в компанії яка скамила людей, типу я працював на аутсорс, тех підтримка, але також з нами і працювали сейли, і біллінг підтримка. Типу ми робили шо казали, платили +- добре. Продавали продукт ПЗ, яке як виявилось тягнуло інфу з компів, і майнило крипту)) Я не індус))
    1 Reply Last reply
    0
  • t1291927849T Offline
    t1291927849T Offline
    Joonys
    wrote on last edited by
    Ти замір черепу робив?😂 Мені он пред'явили) дивись, виставлять тупим і недолугим🙈
    1 Reply Last reply
    0
  • t1291927849T Offline
    t1291927849T Offline
    Joonys
    wrote on last edited by
    Але це мене вже бомбануло) Я звісно не маю бажання сперечатися чи щось доказувати. Мені цікаві інші речі в житті. Та є куди енергію витрачати)) Я все ж таки прошу вибачення, що емоційно відреагував.
    1 Reply Last reply
    0
  • t486869779T Offline
    t486869779T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Я також працював в різних місцинках, в мене також траплялися індуси більше 50%, за складом розуму різні, як і представники інших національностей. Але їх вміння підтягнути одне одного то це так, треба брати приклад
    1 Reply Last reply
    0
  • t1291927849T Offline
    t1291927849T Offline
    Joonys
    wrote on last edited by
    І заміть. Це ти написав, що індуський акцент - це скамери 50/50. А я далі продовжив тему, що це не так. І в кожній компанії де я працював багато працювало і індусів та азіатів. З чого ти припустив, що вони скамери це цікаво звісно. В яких країнах, крім України ти працював?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1291927849T Offline
    t1291927849T Offline
    Joonys
    wrote on last edited by
    Вибач, якщо моя думка і досвід. Розійшлися з твоїми. Я прошу вибачення) Я забув - це ж український чат)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liubomyr Mykhalchyshyn 💠
    wrote on last edited by
    Мене здивувало расове дослідження. Думаю.. ого! А в якійсь компанії певно тоді ще мірки черепа знімають. А то виявляється Ваше власне спостереження. Очевидно Ви спостережливі. Та й таке))
    1 Reply Last reply
    0
  • t1291927849T Offline
    t1291927849T Offline
    Joonys
    wrote on last edited by
    Бував в різних офісах, країнах) На конференціях, хакатонах, співбесідах і тп. А чого дивуватися) Тільки Китай та Індія, майже 40% населення світу) Я нормально ставлюсь до всіх. Якщо що не я тему піднімав, про індусів🤷‍♂ Мені то байдуже😅 А то ще випадково, припишуть до того, хто хає інших)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags