Ukrainian Speaking IT Community
-
Я ще подивлюся що можна зрозуміти
-
Я нажаль не можу бота навчити видаляти всі повідомлення після себе. Він вміє, але тільки деякий час. Потім треба вже пдмінам підчищати
-
Всім привіт. Я тільки переїхав в Канаду. Починаю пошук роботи. Маю комерційний досвід приблизно один рік на позиції Реакт розробника. Буду дуууже вдячний за будь-яку інформацію щодо специфіки найму, фідбек по резюме, та взагалі будь яку інформацію.
-
💛Триває збір на дрони!💙 😻Останні кошенятки: Anonymous - $50 Oleksandr Borzenets - $10 Anonymous - $20 Anonymous - $15 [💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️] Зібрано $1830 з $3500🏁
-
💛Триває збір на дрони!💙 😻Останні кошенятки: Olena Kuznietsova - $10 [💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️] Зібрано $1840 з $3500🏁
-
Раджу починати вчити фулстек, так більше шансів. Навіть з великим досвідом, тяжко зараз з роботою
-
💛Триває збір на дрони!💙 😻Останні кошенятки: Anonymous - $10 [💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️] Зібрано $1850 з $3500🏁
-
💛Триває збір на дрони!💙 😻Останні кошенятки: VOLODYMYR SOROSHCHUK - $50 [💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️] Зібрано $1900 з $3500🏁
-
💛Триває збір на дрони!💙 😻Останні кошенятки: Yuriy Makogonsky - $250 [💥💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️] Зібрано $2150 з $3500🏁
-
💛Триває збір на дрони!💙 😻Останні кошенятки: Iuliia Kuznetsova - $20 [💥💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️] Зібрано $2170 з $3500🏁
-
💛Триває збір на дрони!💙 😻Останні кошенятки: Chat Nastolok - $210 Anonymous - $50 Oleksandr Borzenets - $10 Anonymous - $20 Anonymous - $15 Olena Kuznietsova - $10 Anonymous - $10 VOLODYMYR SOROSHCHUK - $50 Yuriy Makogonsky - $250 Iuliia Kuznetsova - $20 [💥💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️] Зібрано $2170 з $3500🏁
-
Всім гарної неділі! Збір на дрони продовжується!Нагадую, що для збору не обов'язково скидувати багато грошей. Достатньо закинути вартість однієї кави ☕ і за рахунок нашої кількості ми зможемо закрити збір🎯 Будь ласка, не будьте байдужі!
-
💛Триває збір на дрони!💙 😻Останні кошенятки: Anonymous - $50 Olga Bednarz - $20 [💥💥💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️🧟♂️] Зібрано $2240 з $3500🏁
-
💛Триває збір на дрони!💙 😻Останні кошенятки: Anonymous - $10 [💥💥💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️🧟♂️] Зібрано $2250 з $3500🏁
-
💛Триває збір на дрони!💙 😻Останні кошенятки: Maksym Ilyin - $50 [💥💥💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️🧟♂️] Зібрано $2300 з $3500🏁
-
💛Триває збір на дрони!💙 😻Останні кошенятки: Chat Nastolok - $75 [💥💥💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️🧟♂️] Зібрано $2375 з $3500🏁
-
t.me/ukrvanchat/19385
-
🔥Триває збір на дрони!🔥 Залишилось вже трішки. Будь ласка, не ігноруйте. Давайте всі по трішки скинемо і зробимо гарну справу! Всі хто вже скинули молодчики! Нагадуємо, що для донату не обов'язково мати аккаунт в пейпал. 👏💪Останні красуні і красунчики: Olena Kuznietsova - $10 Anonymous - $10 VOLODYMYR SOROSHCHUK - $50 Yuriy Makogonsky - $250 Iuliia Kuznetsova - $20 Anonymous - $50 Olga Bednarz - $20 Anonymous - $10 Maksym Ilyin - $50 Chat Nastolok - $75 [💥💥💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️🧟♂️] Зібрано $2375 з $3500🏁
-
🔥Триває збір на дрони!🔥 Залишилось вже трішки. Будь ласка, не ігноруйте. Давайте всі по трішки скинемо і зробимо гарну справу! Всі хто вже скинули молодчики! Нагадуємо, що для донату не обов'язково мати аккаунт в пейпал. 👏💪Останні красуні і красунчики: Anonymous - $25 [💥💥💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️🧟♂️] Зібрано $2400 з $3500🏁