Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Speaking IT Community

Ukrainian Speaking IT Community

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
5.2k Posts 422 Posters 4.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Liubomyr Mykhalchyshyn 💠
    wrote on last edited by
    Я працював в Україні і Німечинні. Працював на Китайську кантору, на США і на британську. Ні в одній з кантор не зустрів недолугих чи не кваліфікованих коворкерів не залежно від раси, очей кольору і тд..
    1 Reply Last reply
    0
  • t910787406T Offline
    t910787406T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Друзі доброго вечора! Буду дуже вдячна за інформацію -можливо хтось отримував study permit не в аеропорту в перший день знаходження в Канаді, а пізніше. І що важливо маючи work permit. Як це робиться?
    1 Reply Last reply
    0
  • t486869779T Offline
    t486869779T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Ну я взагалі не розумію питання «звідки ви це взяли» на суб‘єктивну картину)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t399814963T Offline
    t399814963T Offline
    Vitalii Rehan
    wrote on last edited by
    Можу додати, що самому трошки не повезло працювати в компанії яка скамила людей, типу я працював на аутсорс, тех підтримка, але також з нами і працювали сейли, і біллінг підтримка. Типу ми робили шо казали, платили +- добре. Продавали продукт ПЗ, яке як виявилось тягнуло інфу з компів, і майнило крипту)) Я не індус))
    1 Reply Last reply
    0
  • t1291927849T Offline
    t1291927849T Offline
    Joonys
    wrote on last edited by
    Ти замір черепу робив?😂 Мені он пред'явили) дивись, виставлять тупим і недолугим🙈
    1 Reply Last reply
    0
  • t1291927849T Offline
    t1291927849T Offline
    Joonys
    wrote on last edited by
    Але це мене вже бомбануло) Я звісно не маю бажання сперечатися чи щось доказувати. Мені цікаві інші речі в житті. Та є куди енергію витрачати)) Я все ж таки прошу вибачення, що емоційно відреагував.
    1 Reply Last reply
    0
  • t486869779T Offline
    t486869779T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Я також працював в різних місцинках, в мене також траплялися індуси більше 50%, за складом розуму різні, як і представники інших національностей. Але їх вміння підтягнути одне одного то це так, треба брати приклад
    1 Reply Last reply
    0
  • t1291927849T Offline
    t1291927849T Offline
    Joonys
    wrote on last edited by
    І заміть. Це ти написав, що індуський акцент - це скамери 50/50. А я далі продовжив тему, що це не так. І в кожній компанії де я працював багато працювало і індусів та азіатів. З чого ти припустив, що вони скамери це цікаво звісно. В яких країнах, крім України ти працював?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1291927849T Offline
    t1291927849T Offline
    Joonys
    wrote on last edited by
    Вибач, якщо моя думка і досвід. Розійшлися з твоїми. Я прошу вибачення) Я забув - це ж український чат)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liubomyr Mykhalchyshyn 💠
    wrote on last edited by
    Мене здивувало расове дослідження. Думаю.. ого! А в якійсь компанії певно тоді ще мірки черепа знімають. А то виявляється Ваше власне спостереження. Очевидно Ви спостережливі. Та й таке))
    1 Reply Last reply
    0
  • t1291927849T Offline
    t1291927849T Offline
    Joonys
    wrote on last edited by
    Бував в різних офісах, країнах) На конференціях, хакатонах, співбесідах і тп. А чого дивуватися) Тільки Китай та Індія, майже 40% населення світу) Я нормально ставлюсь до всіх. Якщо що не я тему піднімав, про індусів🤷‍♂ Мені то байдуже😅 А то ще випадково, припишуть до того, хто хає інших)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liubomyr Mykhalchyshyn 💠
    wrote on last edited by
    А де ви статистику бачили, якого раси скільки людей працює у FAANG, просто цікаво.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liubomyr Mykhalchyshyn 💠
    wrote on last edited by
    Я мав пересадку в Хітроу. То, треба мати обовʼязково вклєєну в паспорт канадську візу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    У мене в команді двоє - міди як міди, нічого поганого не скажу, адекватні, критику сприймають, вчаться на помилках... Хто факапить - так це ямаєць, але не думаю, що це пов'язано з країною походження (chief architect у нас теж ямаєць, розумний дядька)
    1 Reply Last reply
    0
  • t399814963T Offline
    t399814963T Offline
    Vitalii Rehan
    wrote on last edited by
    Намагаюсь економити. Рейс через Лондон: ~15000 грн Через Париж: 21к грн Через інші локації: 30к+ грн Та й по часу через Лондон комфортніше набагато.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dennis
    wrote on last edited by
    Бачу це питання через день :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1291927849T Offline
    t1291927849T Offline
    Joonys
    wrote on last edited by
    Відгукується все)
    1 Reply Last reply
    0
  • t399814963T Offline
    t399814963T Offline
    Vitalii Rehan
    wrote on last edited by
    Я вже ознайомився з інфою на gov.uk, але там значиться що фінальне рішення приймає border офіцер, і мене цікавить якраз хто летів, хто знає як відбувається процедура, бо впринципі, написано що не треба візи, навіть якщо міняєш аеропорт, головне щоб не більше 1 дня і наявність візи в Канаду, роздруковані квитки і букінг в місці призначення. І сама ситуація, при якій віза не потрібна - доволі чітко сформавана. Але чув що були відмови. Ну і цейвот.. не те щоб я багатий сильно був на такі форсмажори. Тому і питаю за досвід, хто летів без візи, і як це все має проходити, щоб не відмовили.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmitriy V
    wrote on last edited by
    Маю досвід роботи з індусами, причому не тими, що виїхали з Індії. Погоджуся з тим, що вони кучкуються, то дійсно факт. Але англійська - то спірне питання навіть в Індії. Різномаїття мов приводить до різномаїття акцентів :D. Коли був у відрядженні, то із 9 чоловік у команді були люди які розмовляли 8 мовами, а типу між собою намагалися англійською. Там вони і один одного не завжди розуміли. Особливо запам'ятався акцент з Карнатаки (те їхнє дивне Пхе просто вбиває). Також мав досвід з індусами з Індії, але технічно сильно кращими аніж average (по Індії), то там штатівський замовник казав нашому манагеру шо вони 3 чи 5 років проводили селекцію, і аж тоді змогли добитися шо залишилися в основному технічно сильні спеціалісти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1291927849T Offline
    t1291927849T Offline
    Joonys
    wrote on last edited by
    www.gov.uk/check-uk-visa/y/ukraine/transit/somewhere_else/yes
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.