Ukrainian Speaking IT Community
-
Ну люди навчені, сертифіковані, і явно знають більше про це, ніж ми погугливши. Я не бачу причин сумніватися. Чи це якісь українськи приколи, що всі намагаються намахати і довіряти нікому не можна? Або дипломи за сало і діагноз лікаря треба гуглом перевіряти?
-
Я не ставлю під сумнів чиюсь кваліфікацію, кожен заробляє як може. ;) Я просто сказав, що не бачу якоїсь особливої переваги в отриманні PR для it і тим паче для робочих спеціальностей в Альберті. Бо для IT є повні аналоги всіляких techPathWay'їв в інших провінціях, а для робочих спеціальностей є декілька провінцій де швидше і простіше отримати PR.
-
Деякі продуктові компанії при підписанні контракту з аутсорсними компаніями вимагають якийсь відсоток сертифікованих спеціалістів по їхніх технологіях, 99% мова про клаудні рішення. Тобто aws, gcp, azure. Свого роду маркетинговий хід і просування своїх хмарних технологій
-
Доброго! Хто в BC, ми домовились про ефір завтра о 12:00 по Ванкуверу по bc pnp tech, ліцензований консультант зможе відповісти на тему цієї програми, якщо що, пишіть в dm, додам.
-
НФ, Манітоба - по PR, дійсно простіші в якомусь плані. Але набагато складніші в пошуку роботи в it сфері. Зарплата буде така собі, в порівнянні з іншими провінціями. Клімат - я сумніваюся, що комусь сподобається НФ та Манітоби. І багато таких безліч житейських питань) для сім'ї, якщо є діти - то не варіанти)
-
Калгарі/Едментон, в якомусь плані виглядають найвдалішим збалансованим варіантом - з яким не прогадати. Але якщо рівень хороший - то, Ванкувер, зона Торонто, Оттава, Монреаль. Можуть бути, в якомусь плані цікавіші) Для PR, якщо рівня для офера в інших провінціях недостатньо - Manitoba, Saskatchewan, NL, Nova Scotia.
-
Я нічого не найшов за місяць в Торонто. Та думаю рушити кудись, бо ціни на житло в Торонто то жах. Може в Монреаль чи в Альберту, бо не можу більше сідити та чекати прожераючи гроші. Куди податись, щоб знайти швидше роботу, хочаб за 75к чи меньше. За*бався
-
🔥Триває збір на дрони!🔥 Залишилось вже трішки. Будь ласка, не ігноруйте. Давайте всі по трішки скинемо і зробимо гарну справу! Всі хто вже скинули молодчики! Нагадуємо, що для донату не обов'язково мати аккаунт в пейпал. 👏💪Останні красуні і красунчики: Tonya Sasha - $10 [💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️] Зібрано $2695 з $3500🏁