Ukrainian Speaking IT Community
-
Доброго! Хто в BC, ми домовились про ефір завтра о 12:00 по Ванкуверу по bc pnp tech, ліцензований консультант зможе відповісти на тему цієї програми, якщо що, пишіть в dm, додам.
-
НФ, Манітоба - по PR, дійсно простіші в якомусь плані. Але набагато складніші в пошуку роботи в it сфері. Зарплата буде така собі, в порівнянні з іншими провінціями. Клімат - я сумніваюся, що комусь сподобається НФ та Манітоби. І багато таких безліч житейських питань) для сім'ї, якщо є діти - то не варіанти)
-
Калгарі/Едментон, в якомусь плані виглядають найвдалішим збалансованим варіантом - з яким не прогадати. Але якщо рівень хороший - то, Ванкувер, зона Торонто, Оттава, Монреаль. Можуть бути, в якомусь плані цікавіші) Для PR, якщо рівня для офера в інших провінціях недостатньо - Manitoba, Saskatchewan, NL, Nova Scotia.
-
Я нічого не найшов за місяць в Торонто. Та думаю рушити кудись, бо ціни на житло в Торонто то жах. Може в Монреаль чи в Альберту, бо не можу більше сідити та чекати прожераючи гроші. Куди податись, щоб знайти швидше роботу, хочаб за 75к чи меньше. За*бався
-
🔥Триває збір на дрони!🔥 Залишилось вже трішки. Будь ласка, не ігноруйте. Давайте всі по трішки скинемо і зробимо гарну справу! Всі хто вже скинули молодчики! Нагадуємо, що для донату не обов'язково мати аккаунт в пейпал. 👏💪Останні красуні і красунчики: Tonya Sasha - $10 [💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️] Зібрано $2695 з $3500🏁
-
🔥Триває збір на дрони!🔥 Залишилось вже трішки. Будь ласка, не ігноруйте. Давайте всі по трішки скинемо і зробимо гарну справу! Всі хто вже скинули молодчики! Нагадуємо, що для донату не обов'язково мати аккаунт в пейпал. 👏💪Останні красуні і красунчики: Tetiana Borivets - $20 [💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️] Зібрано $2715 з $3500🏁
-
Гайз, а як в Монреалі взагалі? Розумію що французька, але я готовий вчити. Чув що там набагато дешевше ніж в Торонто Можливо знайти роботу на перших парах без французької?
-
Я теж це чую вже багато років, що в QC можна не працювати, «вчити франсе» і мати $1500/міс pp. Але то наші реднеки кажуть, які типу stop equalization payments, AB exit, no vaccinations, etc. То вірити не можна на слово Але якщо правда, то бля stop equalization payments!
-
Ви б вже якоюсь одною мовою писали, а то ні вашим ні нашим.
-
Та мене більше цікавить довгострокова перспектива, дотації то завісно добре, але цікаво як там з айті і впринципі життя. Може хтось є звідти)