Ukrainian Speaking IT Community
-
Я нічого не найшов за місяць в Торонто. Та думаю рушити кудись, бо ціни на житло в Торонто то жах. Може в Монреаль чи в Альберту, бо не можу більше сідити та чекати прожераючи гроші. Куди податись, щоб знайти швидше роботу, хочаб за 75к чи меньше. За*бався
-
🔥Триває збір на дрони!🔥 Залишилось вже трішки. Будь ласка, не ігноруйте. Давайте всі по трішки скинемо і зробимо гарну справу! Всі хто вже скинули молодчики! Нагадуємо, що для донату не обов'язково мати аккаунт в пейпал. 👏💪Останні красуні і красунчики: Tonya Sasha - $10 [💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️] Зібрано $2695 з $3500🏁
-
🔥Триває збір на дрони!🔥 Залишилось вже трішки. Будь ласка, не ігноруйте. Давайте всі по трішки скинемо і зробимо гарну справу! Всі хто вже скинули молодчики! Нагадуємо, що для донату не обов'язково мати аккаунт в пейпал. 👏💪Останні красуні і красунчики: Tetiana Borivets - $20 [💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️] Зібрано $2715 з $3500🏁
-
Гайз, а як в Монреалі взагалі? Розумію що французька, але я готовий вчити. Чув що там набагато дешевше ніж в Торонто Можливо знайти роботу на перших парах без французької?
-
Я теж це чую вже багато років, що в QC можна не працювати, «вчити франсе» і мати $1500/міс pp. Але то наші реднеки кажуть, які типу stop equalization payments, AB exit, no vaccinations, etc. То вірити не можна на слово Але якщо правда, то бля stop equalization payments!
-
Ви б вже якоюсь одною мовою писали, а то ні вашим ні нашим.
-
Та мене більше цікавить довгострокова перспектива, дотації то завісно добре, але цікаво як там з айті і впринципі життя. Може хтось є звідти)
-
Може справа не в Торонто, може щось з резюме, або треба шукати можливість референсу
-
Доброго суботнього ранку ❤️! Ми з вами зібрали вже майже всю суму! Залишилось всього 800 доларів! Хто ще не закинув, приєднуйтесь! Швидше зберемо - швидше купимо дрони для ЗСУ! Не залишайтесь осторонь, бо це важлива і добра справа💪 Посилання на збір: www.paypal.com/pools/c/8TEIjNQ2kq
-
Я спілкувався з багатьма канадцями. У багатьох серед них Монреаль найулюбленіше місто: - Велике та гарне місто, 2-ге по населенню в Канаді. - Гарно розвинений транспорт, є навіть метро. - В плані айті одне із кращих - в топі лідерів. Майже 20% всіх програмістів Канади, сконцентровано саме в Монреалі. - Найкращі технологічні вузи і програмами підготовки програмістів - Це міф, що в Монреалі всі говорять на французькій. Квебек - так, в тому місті більше французької. Але в Монреалі, безліч людей спілкується англійською. Зі слів канадців, які там живуть. - Оплачувані курси французької для українців, до прикладу. - Відносно з усієї Канадою, непоганий клімат.
-
🔥Триває збір на дрони!🔥 Залишилось вже трішки. Будь ласка, не ігноруйте. Давайте всі по трішки скинемо і зробимо гарну справу! Всі хто вже скинули молодчики! Нагадуємо, що для донату не обов'язково мати аккаунт в пейпал. 👏💪Останні красуні і красунчики: Volodymyr Bureha - $20 [💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️] Зібрано $2735 з $3500🏁