Ukrainian Speaking IT Community
-
тоже интересно)
-
Колеги, у мене інколи бувають вакансії на американську тайм-зону. Тому, якщо актуально, надсилайте резюме на [email protected]. Зазвичай це ремоут позиції контракторів
-
Я писав, що можу допомогти в своїй сфері low voltage. Сам звертався до людей, коли бачив їх пости з кваліфікаціями. Їм цікаво було просто спитати-дізнатися, що тут і як працює в Канаді, яка різниця. А чомусь подавались самі по вакансіях на лінкедін та індіід. Всі досить швидко познаходили. А один хлопець скаржився, що все ніяк не може знайти. Я побалакав з людьми в його місті (інша провінція, мої підрядники), і вони готові були розглядати/винаймати. Але він так і не прислав мені своє резюме, хоч я і нагадував. Все був чимось зайнятий. Ну якось так, не хочуть люди допомоги :)
-
може комусь згодиться
-
Send resumes to [email protected]
-
Мені ця рекрутерка допомогла знайти роботу. В мене PHP, але в неї є вакансії з різними стеками. Вона навіть допомогає підготуватись до інтерв'ю Elena Karim www.linkedin.com/in/yelena-karim
-
www.linkedin.com/posts/vivek-kirni_jobseekers-canada-urgentrequirement-activity-7063988735813533696-PSmi?utm_source=share&utm_medium=member_desktop