Ukrainian Speaking IT Community
-
може комусь згодиться
-
Send resumes to [email protected]
-
Мені ця рекрутерка допомогла знайти роботу. В мене PHP, але в неї є вакансії з різними стеками. Вона навіть допомогає підготуватись до інтерв'ю Elena Karim www.linkedin.com/in/yelena-karim
-
www.linkedin.com/posts/vivek-kirni_jobseekers-canada-urgentrequirement-activity-7063988735813533696-PSmi?utm_source=share&utm_medium=member_desktop
-
Для якого стеку 100-200 нових вакансій є на тиждень?)
-
Мені цікаво, яка мотивація їм була тебе рефералити? Ми робимо стартап з пошуку роботи та є ідея зібрати таку базу рефералів, щоб вони почували наших по своїм компаніям. Але, не всі хто може, хочуть це робити, бо хвилююся, що це вплине на їх репутацію, якщо кандидат не підійде
-
Дуже по різному, переважно це були незнайомі люди. Завжди просітше коли є спільні конекшини/компанії/досвід. Відслідковую по певній таблиці яку сам роблю, зробив скрипт який нагадує мені коли робити фолов апи, контактних людей які відповідають за вакансію і якісь певні нотатки, загалом параметрів багато. Ну і якщо немає відповіді то 0, якщо є 1, якщо є нулі то йде нагадування, відповідно і статистику можна бачити на якому кроці шось роблю не так