Ukrainian Speaking IT Community
-
Мені цікаво, яка мотивація їм була тебе рефералити? Ми робимо стартап з пошуку роботи та є ідея зібрати таку базу рефералів, щоб вони почували наших по своїм компаніям. Але, не всі хто може, хочуть це робити, бо хвилююся, що це вплине на їх репутацію, якщо кандидат не підійде
-
Дуже по різному, переважно це були незнайомі люди. Завжди просітше коли є спільні конекшини/компанії/досвід. Відслідковую по певній таблиці яку сам роблю, зробив скрипт який нагадує мені коли робити фолов апи, контактних людей які відповідають за вакансію і якісь певні нотатки, загалом параметрів багато. Ну і якщо немає відповіді то 0, якщо є 1, якщо є нулі то йде нагадування, відповідно і статистику можна бачити на якому кроці шось роблю не так
-
але там більшість переопубліковані з моїх спостережень як сам шукав, то я фільтурував вакансії за останній день і там частенько траплялися ті що я вже бачив в минулі дні 100-200 нових на тиждень це щось дуже популяне має бути) і це ж мають бути ще підходящі вакансії
-
Частина вакансій не публікується зовсім, тому не буде зайвим шукати у LinkedIn рекрутерів і добавляти їх у свою мережу. По типу Technical recruiter, Talent acquisition тощо. Ці люди просто в себе можуть публікувати короткими повідомленнями описи вакансій.
-
Уроки английского для тех, кому нужен быстрый результат. Немного о себе: IELTS на C1 сдал в 17 лет. Проработав и отучившись в Канаде на протяжении 3-х лет обладаю настоящим английским на уровне носителя, а не чем-то отдаленно напоминающим его, что к сожалению встречается у большинства преподавателей. Моя методика настроена на достижение максимального результата в кратчайший срок, а не на продолжительное выкачивание денег. Преподаю уже на протяжении +4-х лет: английский, подготовка к ЗНО, IELTS. Если вас интересует не процесс изучения, а РЕЗУЛЬТАТ - ожидаю вас на моих уроках. ЗАПИСЬ НА ЗАНЯТИЯ - Telegram: englishdojo 1 час - 500 грн / 19 CAD 1,5 - 700 грн / 27 CAD При оплате 10 занятий - 1 в подарок (11 уроков по 450грн) Слава Україні!
-
📌 Цей чат створений для українців. Тут ви можете самостійно публікувати актуальну інформацію, зокрема: пошук роботи, житла, нерухомості, знайомств тощо. →→→→→→→→→→ 🇺🇦 Українці Квебеку в соціальних мережах: СТОРІНКА В FACEBOOK ГРУПА В FACEBOOK INSTAGRAM TELEGRAM 🇺🇦 Інші наші платформи: UKRAINIAN US: SITE, INSTAGRAM, TELEGRAM, FACEBOOK UKRAINIAN TRUCK DRIVERS UKRAINIAN BUSINESS FORUM
-
Добра, офтоп: порекомендуйте, будь ласка, нотаріуса , якщо зверталися (мені для підпису Statutory Declaration of Common Law Status, мабуть це будь-який notary public, але буду вдячна за контакти)
-
Є унікальна можливість для Senior Tableau Engineer стартувати вже в понеділок на фул-тайм і ремоут американському проекті. Оскільки старт АСАП, то пишіть одразу мені в особисті або на [email protected]
-
Не моя вакансія просто репост
-
We have new position - In-house (not remote) in Vaughan Mid / Senior .Net Core Backend developer Come and join our growing team of engineers working on the next generation of gaming products! Requirements: * Proven experience in .Net Core API development (Required) * Familiarity with NoSql Databases (Required) * Familiarity with CLEAN / CQRS architecture (advantage) * Familiarity with Unit Testing (advantage) * Familiarity with OAuth2 authentication (advantage) * Experience with Docker / Kubernetes (advantage) Experience: C#: 3 years (required) .NET Core: 2 years (required) MongoDB: 2 years (preferred) Docker: 2 years (preferred) Kubernetes: 2 years (preferred) Send cv to [email protected]