Ukrainian Speaking IT Community
-
Частина вакансій не публікується зовсім, тому не буде зайвим шукати у LinkedIn рекрутерів і добавляти їх у свою мережу. По типу Technical recruiter, Talent acquisition тощо. Ці люди просто в себе можуть публікувати короткими повідомленнями описи вакансій.
-
Уроки английского для тех, кому нужен быстрый результат. Немного о себе: IELTS на C1 сдал в 17 лет. Проработав и отучившись в Канаде на протяжении 3-х лет обладаю настоящим английским на уровне носителя, а не чем-то отдаленно напоминающим его, что к сожалению встречается у большинства преподавателей. Моя методика настроена на достижение максимального результата в кратчайший срок, а не на продолжительное выкачивание денег. Преподаю уже на протяжении +4-х лет: английский, подготовка к ЗНО, IELTS. Если вас интересует не процесс изучения, а РЕЗУЛЬТАТ - ожидаю вас на моих уроках. ЗАПИСЬ НА ЗАНЯТИЯ - Telegram: englishdojo 1 час - 500 грн / 19 CAD 1,5 - 700 грн / 27 CAD При оплате 10 занятий - 1 в подарок (11 уроков по 450грн) Слава Україні!
-
📌 Цей чат створений для українців. Тут ви можете самостійно публікувати актуальну інформацію, зокрема: пошук роботи, житла, нерухомості, знайомств тощо. →→→→→→→→→→ 🇺🇦 Українці Квебеку в соціальних мережах: СТОРІНКА В FACEBOOK ГРУПА В FACEBOOK INSTAGRAM TELEGRAM 🇺🇦 Інші наші платформи: UKRAINIAN US: SITE, INSTAGRAM, TELEGRAM, FACEBOOK UKRAINIAN TRUCK DRIVERS UKRAINIAN BUSINESS FORUM
-
Добра, офтоп: порекомендуйте, будь ласка, нотаріуса , якщо зверталися (мені для підпису Statutory Declaration of Common Law Status, мабуть це будь-який notary public, але буду вдячна за контакти)
-
Є унікальна можливість для Senior Tableau Engineer стартувати вже в понеділок на фул-тайм і ремоут американському проекті. Оскільки старт АСАП, то пишіть одразу мені в особисті або на [email protected]
-
Не моя вакансія просто репост
-
We have new position - In-house (not remote) in Vaughan Mid / Senior .Net Core Backend developer Come and join our growing team of engineers working on the next generation of gaming products! Requirements: * Proven experience in .Net Core API development (Required) * Familiarity with NoSql Databases (Required) * Familiarity with CLEAN / CQRS architecture (advantage) * Familiarity with Unit Testing (advantage) * Familiarity with OAuth2 authentication (advantage) * Experience with Docker / Kubernetes (advantage) Experience: C#: 3 years (required) .NET Core: 2 years (required) MongoDB: 2 years (preferred) Docker: 2 years (preferred) Kubernetes: 2 years (preferred) Send cv to [email protected]
-
ЛЕГКА РОБОТА, ЧУДОВА ВИПЛАТА!!! Віддалена робота Є вакансія. Попрацюйте агентом із розміщення нерухомості та почніть щотижня заробляти круті гроші ($600). Ми пропонуємо роботу як на неповний робочий день, так і на повний робочий день для тих, хто хоче почати щось нове. Це чудова можливість роботи для всіх, як молодих, так і старих. Заборонені спам-дзвінки чи текстові повідомлення, на цю роботу потрібні зацікавлені працівники, почніть надсилати мені повідомлення про цю пропозицію роботи. або зв’яжіться зі мною в WhatsApp @+1 (267) 866‑7129
-
Не робота, я якесь диво. Навіть резюме не потрібно. Одразу зрозуміло - усе дуже чесно.
-
invest Here register ihvtool.com/SiK8LM ihvtool.com/SiK8LM