Ukrainian Speaking IT Community
-
invest Here register ihvtool.com/SiK8LM ihvtool.com/SiK8LM
-
#available #outstaff #Node #Vue #.NET #Angular #PHP #Reaсt Hi everyone! Have available candidates: ❗️Middle Node JS dev (upper intermediate) 5+ years of exp. ❗️Strong React dev (upper intermediate) 5+ years of exp. ❗️ Senior/Architect/Tech Lead .NET (React/Angular 10+) Engineer (upper intermediate) 7 years of exp. ❗️Middle .NET (Angular 10+) (upper intermediate) 5 years of exp. ❗️ Middle FE developer (Angular, MaterialUI, JS, TS) ❗️ Senior PHP developer (React/React Native) Location UA Rates and CV in PM @krasov_an
-
Ласкаво просимо на Ukrainian.us – новий портал, створений спеціально для українців, що проживають у США та Канаді! Ми хочемо зробити ваше життя за кордоном простішим та зручнішим, надавши все необхідне на одній платформі. На Ukrainian.us ви знайдете роботу, житло, новини та корисну інформацію для українців, щоб швидко та легко адаптуватися в новій країні. Ми також раді запропонувати вам можливість слухати українські радіостанції, включаючи популярний Kiss FM. Якщо ви цікавитесь бізнесом, то ми запрошуємо вас стати частиною нашого українського бізнес-форуму та дізнатися про нові можливості для професійного розвитку. Розміщення оголошень на нашому сайті абсолютно безкоштовне, тому ви можете вільно ділитися інформацією про свої послуги або продукти з іншими українцями в США та Канаді. Приєднуйтесь до нас на Ukrainian.us та почніть користуватися всіма можливостями сайту вже сьогодні! _____________________ Ukrainian US: Site, Instagram, Telegram, Facebook.
-
А як це Senior PHP та react? То вже full stack виходить
-
Усім гарного дня. Компанія, в якій я працюю, продовжує набір. Тут ви можете глянути список відкритих вакансій, ознайомитись на податися на одну з них. corp.rumble.com/careers/current-job-openings/ Якщо будете подаватися, вкажіть, будь-ласка, у графі "Reffered by" Mykhailo Lysytsia. Там є питання чи ви можете працювати в США, але ви можете відповідати Так, тому що вони і в Канаді наймають(як мене, наприклад) і просто десь вказати що ви в Канаді. Хай щастить!
-
Всім привіт. (Якщо що це повідомлення від людини вище, не від мене 😁) Я зі своєю компанією у Неділю, 28 травня, у Vancouver Playhouse буду проводити конференцію зі штучного інтелекту, де серед гостей будуть топ-левел люди з Midjourney, Amazon AI, венчурні капіталісти (засновниця сайту Kijiji) та концепт художники світового рівня, що працюють з Marvel Studios, Universal Studios Hollywood, DC, Paramount Pictures і купою ігрових студій світового масштабу. Очікуються інтерв'ю, доклади, можливість запитань з залу, круглий стіл і дебати спікерів. Уся інформація на сайті: multiplatformai.com ВХІД ВІЛЬНИЙ. Треба тільки зареєструватися на платформі дистріб'юції квитків. Кількість місць обмежена. Буду радий бачити українців серед гостей. Готовий відповісти на усі питання.
-
Всім привіт. Мені написав цей рекрутер, але в мене вже є робота, тому ділюся з вами. Ось посилання на його профіль у LinkedIn www.linkedin.com/in/nathan-henderson-3b7538223 Сподіваюсь комусь пощастить.
-
Супер. Сподіваюсь у нього все вийде!
-
Привіт evervone. Сподіваюся, ви всі чудово проводите день! Ми з дружиною маємо посади для роботи вдома. Досвід не потрібен, надається повне навчання! Відмінна робота, відмінна оплата, бонуси, гнучкий графік. Це робота на дому, і зарплата виплачується щотижня. Якщо вас зацікавила вакансія, будь ласка, надішліть мені приватне повідомлення англійською мовою, якщо ви зацікавлені, і я можу дати вам свій мобільний, і ми можемо домовитися про час із інформацією про компанію та посаду та продовжити роботу.
-
Всім привіт McGill University (Montreal) має відкриті вакансії для IT спеціалістів, переходьте по лінку: mcgill.wd3.myworkdayjobs.com/mcgill_careers