Ukrainian Speaking IT Community
-
ПРАЦЯ ЗАРАЗ!!! Робота з обслуговування клієнтів!!! Потрібні персональні помічники, адміністратори Payroll Clark можуть бути частиною наших агентів з розміщення житла по всьому світу, ця робота в сфері нерухомості широко прийнята в усьому світі, працюючи безпосередньо з дому. або зв’яжіться зі мною в WhatsApp @+1 (267) 866‑7129. для отримання додаткової інформації
-
Job Title: Full Stack Developer Job Type: Contract Location: Toronto, ON (Hybrid) Client: Ministry of Transportation If you are interested to apply, please share your updated resume at [email protected]
-
Усім доброго дня! Таке питання, чи є в групі ui/ux дизайнери? Я наразі освоюю нову професію, пройшла декілька курсів, та шукаю internship в компанії чи у фріланс дизайнера щоб набратися практики та знання. Можливо будуть якісь поради чи хтось шукає помічника (безкоштовно) Дякую!
-
Привіт! Чи є тут волейболісти? Буду рада познайомитись та пограти у Ванкувері.
-
Також буду радий. Але ніде крім recreation complexes та пляжу поки не знайшов
-
Тут також є, але треба з кимось грати)
-
Всім гарної неділі. У сторіс попалася така вакансія. Може комусь буде цікаво. Посилання на профіль авторки сторіс: instagram.com/adapt_west?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
І ще ось така ще вакансія для проджекта у Монреалі: www.linkedin.com/posts/komal-wadhwa-13b5a072_ms-d365-fo-project-manager-activity-7070403455848218624-m184?utm_source=share&utm_medium=member_android
-
Шукаємо C++, cmake, щоб працював з NX software - останній пункт найголовніший. скоріш за все, це буде Machine Learning dev. Наш дев не справляється довгий час з цим NX, а саме з деплоєм computer vision моделі туди. і треба підмога від якогось більш досвідченого дева. Контакт: @Solomakha [email protected]
-
Haчни 3apaбaтывaть Онлайн в Команде! Опытный Наставник доведёт до Результата Никаких Пpeдoплaт! Только % от Прибыли Гpyппa Koмaнды в Шапке Профиля
-
t.me/ukrvanchat/23215
-
twitter.com/ICRCPresident?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor Це твіттер голови червоного хреста. Починайте закидувати ії питаннями де їх реакція і питати яка в них позиція і коли вони прибудуть в місцевість подій з 2х сторін і почнуть надавати допомогу. Це не менш важливо ніж мітинги сьогодні! Поширюйте це повідомлення далі!
-
Привіт усім та гарного дня. Хочу спитати щодо стандарту cv на software engineer. У досвіді праці писати технології чи розписувати що робив та що за проект?