Ukrainian Speaking IT Community
-
Сумніваюся, що платформи по типу ютубу чи фейсбуку розроблялись би зараз с фреймворками
-
Так, але ти не залежиш від оновлень фреймворку і сам контролюєш безпеку та усі необхідні тобі пакети
-
При розробці без фреймворку, через певний час розумієш, що ти пишеш свій власний фреймворк який треба підтримувати також самому. І ще треба писати документацію і вчити команду його використовувати
-
Ну з 1,5 мільярда людей можуть різні ім'я та фамілія попадатись)
-
обов'язково. наразі ось тут є список відкритих вакансій corp.rumble.com/careers/current-job-openings/
-
Шкода, ну якщо, будуть потрібні, скидайте сюди :)
-
Нам бекендери потрібни були. Я зкидав сюди вакансії. На скільки я знаю, все набір завершили у наш відділ.
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Daria Samarets - $20 Regina Kan - $50 [⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️🌻🌻🌻🌻🌻] Зібрано $2035 з $3800🏁
-
Просто діалект індійскої мови там трохи інший)
-
Візьміть до себе на фронтенд 😊
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Pavlo Kostrytsia - $50 [⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️🌻🌻🌻🌻🌻] Зібрано $2085 з $3800🏁
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Dina Farba - $20 [⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️🌻🌻🌻🌻] Зібрано $2105 з $3800🏁
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Olena Savchenko - $20 Andrii Noskov - $20 Yaryna Prykhodko - $10 [⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️🌻🌻🌻🌻] Зібрано $2155 з $3800🏁
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Olena Kuznietsova - $50 [⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️🌻🌻🌻🌻] Зібрано $2205 з $3800🏁
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Ursula Tabaka - $30 [⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️🌻🌻🌻🌻] Зібрано $2235 з $3800🏁
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Ivan Shevchenko - $10 [⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️🌻🌻🌻🌻] Зібрано $2245 з $3800🏁
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Daria Samarets - $20 Regina Kan - $50 Pavlo Kostrytsia - $50 Dina Farba - $20 Olena Savchenko - $20 Andrii Noskov - $20 Yaryna Prykhodko - $10 Olena Kuznietsova - $50 Ursula Tabaka - $30 Ivan Shevchenko - $10 [⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️🌻🌻🌻🌻] Зібрано $2245 з $3800🏁