Ukrainian Speaking IT Community
-
Це не показник технічної довешеності. Або пруф ефективності самописів. Це показник бізнесу. Є багато компаній мільярдерів з вордпресом.
-
Та цього разу виглядає не як іпсо
-
Та ну, серйозно? Прям компанія мільярдери юзають ворпресс для основного джерела прибутків?
-
та щось не віриться, що щось буде на росії.
-
за декілька днів буде видно. Може це чергова дешева вистава щоб виправдати черговий "жест доброї волі". Бо рядові кацапи вже не дуже хавають чепуху про "тактичне перегрупування" та "відход на більш вигідні позиції". А так буде залізна відмазка!
-
Демократія😂😂😂
-
та і те що на росії почали ділитись на два табори теж не погано ;)
-
Ну це гарно що просто щоб відступити треба таке робити
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Andrii Noskov - $50 Iuliia Kuznetsova - $20 [⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️🌻🌻🌻] Зібрано $2415 з $3800🏁
-
t.me/ukrvanchat/25490
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Kateryna Nikolaieva - $20 [⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️🌻🌻🌻] Зібрано $2435 з $3800🏁
-
Hello
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Dmytro Likhtorovych - $50 [⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️🌻🌻🌻] Зібрано $2485 з $3800🏁
-
Trust, будь ласка, надішліть зазначені символи у цей чат, поки не спливе вказаний час, або ви будете вилучені з чату. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
Сдулись :((
-
Я ж казав 😉
-
Серьозно )) З приводу основне чи ні, я хз, скоріше ні. Але наприклад Sony Music юзає ворпрес, там досить сильна фронтенд команда, але бекенд на вордпресі. TechCrunch, Meta Newsroom, CNN, Disney Books, Spotify, New York Times.
-
Ну юзати ворпресс просто для сайта-візитки то нормально. Не для основного продукту же.
-
Продають що? Продаж с сайта Соні на стільки мізерний якщо порівнювати з рітейлами та іншими платформами
-
Я не думаю, що сайти CNN, або New York Times, або Sony Music де вони продають - це сайти візитки ))
14 Feb 2023, 17:31
4225/5247
7 days ago