Ukrainian Speaking IT Community
-
Ще одну вакансію скинули на пошту, може комусь стане у нагоді. Full Stack Developer (Typescript/PHP) | Etsy | Remote LinkedIn must have POSITION: Full Stack Developer (Typescript/PHP) LOCATION: Remote DURATION: 6+ months INTERVIEW TYPE: Video VISA TYPE: Gc,usc,h4 and opt REQUIRED SKILLS * Have five or more years of practical software development experience. * Have worked in PHP and MySQL. * Have experience with Cloud Infrastructure (GCP services preferred but not required). * Can efficiently use data to drive decision-making and solve problems. * Are comfortable working within a large codebase and strive to create simplicity from complex systems. * Write understandable, testable code with an eye towards maintainability and scalability. * Are a strong communicator and are willing to take on a mentoring role with teammates and peers. * Are comfortable working on a cross-functional product team with Product Managers, Designers, Researchers, and Data Analysts to maximize the impact of our work. * Are invested in Etsy's vision, mission and values. * Have experience in Zendesk (not required, but a plus!)) Thanks & Regards Deependra Kumar Technical Recruiter Nityo Infotech Corp. 609-853-0818 Ext- 2416 Email: [email protected] Disclaimer: http://www.nityo.com/Email_Disclaimer.html LinkedIn: www.linkedin.com/in/deependra-singh-rajput-66539b224/
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Olena Kuznietsova - $50 Ursula Tabaka - $30 Ivan Shevchenko - $10 Liudmyla Dubych - $100 Andrii Noskov - $50 Iuliia Kuznetsova - $20 Kateryna Nikolaieva - $20 Dmytro Likhtorovych - $50 Valentyn Kolomiiets - $15 Mykyta Tkatsky - $300 [⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️🌻🌻] Зібрано $2800 з $3800🏁
-
t.me/ukrvanchat/26452
-
🇺🇦 Увага збір! Зібрано 80% www.paypal.com/pools/c/8V9s1YgtlC Цього разу за заявками 407 батальйону аеророзвідки та бойових медиків закупимо купу речей для нашої армії: 1 - Бойовий джгут (C-A-T), Gen 7, чорний - 20 шт 2 - SAM Junctional Tourniquet Standard Pack - 2 шт 3 - Планшет Samsung Galaxy Tab A7 Lite Wi-Fi 3/32GB - 3 шт 4 - Зарядний хаб для Dji Mavic 3 (з цифровим дисплеєм) - 3 шт 5 - КАБЕЛЬ STARTRC 30 СМ ДЛЯ RC-N1 DJI MINI 2, MAVIC 3 / AIR 2/2S, POCKET 2 (USB TYPE-C - USB TYPE-C) - 8 шт. 6 - Тактичний чохол для планшета 11 дюймів, Pixel / Tablet pouch / Army bag-case - 8 шт. 7 - Акумулятор Mavic 3 CP.MA.00000423.01 - 4 шт. Ви можете відстежувати весь прогрес тут: Instagram: www.instagram.com/vancouver_helps_ukraine/ Facebook: www.facebook.com/profile.php?id=100090398056283 Укрванчат - t.me/ukrvanchat або зв'яжіться зі мною в особистому кабінеті: www.instagram.com/yam_fasrpawn/ Закупити і відвезти плануємо на початку наступного місяця. Будь-ласка, не соромтеся робити будь-які донати, та поширюйте!
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Anonymous - $10 Olga Kucheryava - $20 Tetiana Minkova - $100 Mariia Shvyrkova - $50 Yevhenii Nesterov - $50 Tetiana Rospopchuk - $10 Dmytro Leshchenko - $20 Liudmyla Dubych - $10 Ilona Shuryha - $30 Yuliia Likhtorovych - $50 [⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️🌻] Зібрано $3260 з $3800🏁
-
ɪ sᴛᴀʀᴛᴇᴅ ᴇᴀʀɴɪɴɢ ᴛʜᴇ ᴅᴀʏ ɪ ᴛᴏᴏᴋ ᴛʜᴇ ᴄᴏᴜʀᴀɢᴇ ᴛᴏ ɢɪᴠᴇ ғᴏʀᴇx ᴏɴʟɪɴᴇ ᴛʀᴀᴅᴇ ᴀ ᴛʀʏ, ɴᴏᴡ ɪ'ᴍ ɢʟᴀᴅ ᴀɴᴅ ғᴜʟғɪʟʟᴇᴅ ʙᴇᴄᴀᴜsᴇ ɪ ʜᴀᴠᴇ ғᴏᴜɴᴅ ᴀ ɢᴏᴏᴅ ᴘʟᴀᴛғᴏʀᴍ. ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴀʟsᴏ ᴍᴏɴɪᴛᴏʀ ʏᴏᴜʀ ᴛʀᴀᴅᴇ ᴀᴄᴄᴏᴜɴᴛ ᴀɴᴅ ᴍᴀᴋᴇ sᴜᴄᴄᴇssғᴜʟ ᴡɪᴛʜᴅʀᴀᴡᴀʟ ᴅᴍ 👇👇👇👇👇👇👇 t.me/+DAfj0t3ZaHAzOTc8 t.me/+DAfj0t3ZaHAzOTc8
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Glib Khotyaintsev - $50 [⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️🌻] Зібрано $3310 з $3800🏁
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Maksym Ryabko - $500 [⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️] Зібрано $3810 з $3800🏁
-
Всім привіт, компанії в якій я працюю - MarkAnthony Group шукає IT Digital Analyst на 1 річний контракт. recruiting2.ultipro.com/MAR5000MAG/JobBoard/8febf0ae-8776-428e-b625-2faa005b7fc1/Opportunity/OpportunityDetail?opportunityId=7c92e0b6-5d90-4507-be4d-26f24b96abbf
-
t.me/ukrvanchat/26748
-
Привет,ребят. Есть вариант легальной подработки с доходом от 3150$ 4 часа в день и 3150$ за месяц у вас в кармане Срочно,потому возможно дистанционно в этом месяце Пишите в ЛС
-
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!!!! Брати та сестри!!! 🙏Вибачте що звертаємося до вас,але ми вимушені,більше нідо кого звернутися.Ми знаємо що наші люди, допоможуть,бо ми українці, не залишаємо своїх у біді.🙏 Люди,наші рідні, будь ласка, зверніть увагу,не будьте байдужі, потрібна допомога дівчині,НАШІЙ ЗЕМЛЯЧКІ,її життя залежить від кожного українця. Будь ласка!ДОПОМОЖIТЬ!!! Врятувати молоду дівчину - Анастасію Ковбун, 19 років (біженка з України) в якої важка онкологічна хвороба (Злоякісна пухлина кісток і суглобового хряща шиї і горла). Вона зараз в Польщi. В листопаді місяці 2022 року дитині повинні були провести операції в онкоцентрі, але нажаль війна завадила😭😭😭В операцiї їй вiдмовляють, нажаль випадок скадний😭😭 Wielkopolski Centrum Onkologii взяв її на лікування - в Познанi. Операцiя нам не свiтить, будуть робити (радio терапiю).В неї метостази по горлу 😭😭😭 часами віднімає руки 😭Господи боже мiй😭 Все лікування, аналізи, дослідження і процедури нам проводять безкоштовно, більшу частину ліків покриває страховий поліс. Нажаль, сталося так, що лiки які прописали дитині на постійну основу, щомісяця необхідно купувати, вартість місячного закупити ліків складає 2200 злотих (від 15000грн). В дитини в 2020 році вже була проведена біопсія і радіотерапія, виключно по цій причині, буде проведена нова радіотерапія (процедура безкоштовна), єдине що ми маємо закупити тільки ліки самі, вартість не маленька понад 90000грн((( лікарня на них не має акредитації(( Допоможiть будь ласка, врятувати дівчинку🙏🙏🙏. Я знаю що всі Ви не байдужі, багато хто з Вас допомагає навіть в таку тяжку хвилину!!! Часто пишуть про виїзд дитини до іншої країни, причому негайно ((( нажаль немає такої можливості(((. Я розумiю що зараз важко, але врятувати може кожна копійка... Дитина дуже прагне жити. (prayer_hands)(prayer_hands)(prayer_hands) Я знаю, я Вірю в кожного з Вас, я вірю в себе, в дитину яка витримає все заради одужання ... половину зібрали, зосталося ще трохи...ми вже на пів шляху до одужання. Я сердечно вдячна всім і кожному, в таку тяжку хвилину помочі, за допомогу..ще трохи сил і ми переможемо. .. не йдіть стороною, ми не шахраї. Я хочю щоб ця дитина одужала, зараз важко як ніколи..вона зараз заслуговує той шанс на життя!!! Дитина дуже прагне жити. 🇺🇦 UAH(Ощадбанк ) 4790729934599580 UA133314670000026204000316030 🇺🇦UAHПриватБанк) 5457082500263996 UA773077700000026208214920363 Мама( Ірина) 🇺🇦USD(Ощадбанк) 4790729914463443 UA373314670000026201000315700 Володимир (брат) 🇺🇦 EURO (Монобанк) 5355571011754306 UA223077700000026205214920388 IBAN( SEPA) Володимир (брат) Проживаемо в Swarzędzu під Познаню та займаємося її лiкуванням. Всі документи, ми можемо предоставити. Дякуємо всім хто відгукнувся,та допоміг в цьому нелегкому часі,не залишився небайдужим.У вас велике серце ❤️,дай Боже здоров'я вам та вашим сім'ям! Ми сильні,бо ми УКРАЇНЦІ! Всім миру,та мирного неба. Все буде Україна!!! ПРОШУ МАКСИМАЛЬНО ПОШИРИТИ!!!
-
Будь ласка,не видаляйте оголошення. 🙏 Від всієї сім'ї просимо. Якщо потрібні ще документи,ми вишлемо. Дай Бог нікому не опинитися в такій ситуації. Дай Боже здоров'я кожній людині!!!
-
Друзі; а може хтось знає і працбє на фірмах які зараз потребують cash management services? Або інвестиційних сервісів? Я нарешті влаштувався на роботу в інвестиційну гілку місцевого банку і ми багато що можемо робити для бізнесів і приватних клієнтів 😁 з мене вкусняшки😊😊