Ukrainian Speaking IT Community
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, у мене є робота, яка вас цікавить, чи буде вам цікаво, що розміщує інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашої безкоштовної записи Facebook. Я плачу щотижня ($600) або через два-чотири дні ($300) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 3-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде допомагати мені здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 600 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надсилайте мені повідомлення, щоб ми могли почати.....
-
Реквест на ремоут для Канади:) Senior/Expert System Software Engineer (LatAm, US, Canada) - Experience in software development for more than 6 years; - Excellent knowledge and experience in Golang (at least 4 years); - Excellent knowledge of OOP, SOLID, RDBMS, and NoSQL; - Experience working with Linux and container runtime internals; - Deep knowledge of how Docker containers run; - Strong skills with the kernel interfaces like LSM, eBPF, seccomp, or ptrace; - Good understanding of orchestration and containerization (e.g. Kubernetes, Swarm); - Any background with the container engine and runtime internals (runc, contained, OCI, etc); - English: Fluent or Upper-Intermediate; - Location: LATAM, US, Canada; - Start date: asap; - The project duration is long-term. Link to request: upstaff.com/r/300-017-614-seniorexpert-system-software-engineer-latam-us-canada Contact: [email protected]
-
Всім привіт. Компанія шукає Senior Infrastructure Engineer. Головні фактори крім описаних в JD буде наявний досвід у створенні та підтримці інфраструктури в Azure та досвід з IaC. Якщо цікаво, то кидайте резюме в приват. На цій позиції, роботи цікавої буде достатньо))
-
Всім привіт. Ось таку публікацію вакансії побачив у себе в лінкед ін. Можете комусь стане у нагоді. www.linkedin.com/posts/vivek-kirni_hiring-canada-sdet-toronto-canada-activity-7089631383735693313-emOV?utm_source=share&utm_medium=member_android
-
#available #lookfor #outstaff #senior #remote #available #middle #pm #project #manager #projectmanager #parttime #fulltime #asap 📢 ATTENTION! JOB SEARCH! 📢 Hello! My name is Volodymyr, and I am an experienced and motivated professional with 4 years of experience in management and 2+ years of previous experience in UI/UX development. I am actively looking for an opportunity to join your company as a Project Manager. 🎯 My goal is to realize my potential and knowledge in project management, working with a highly skilled team and continuously improving my skills. 🏢 I am seeking a position where I can: ✔️ Apply my knowledge of project management. ✔️ Work with highly competent and creative colleagues. ✔️ Grow and develop professionally. 🌏 Please note that I am currently located outside of Ukraine. 📋 My skills and abilities include: Excellent knowledge of Agile, Scrum, and Waterfall methodologies. Extensive experience in planning, managing, and executing WEB/Mobile/SaaS/DS/DA projects and more. Strong communication and leadership skills. Effective management of project resources and timelines. Problem-solving abilities and making mutually beneficial decisions. Proficiency in project management tools such as Jira, Trello, Asana, Redmine, and ClickUp. 💼 I look forward to the opportunity to join your team and achieve new heights together. I am open to interviews and ready to send my resume and a detailed cover letter. 📧 Contact me at [email protected] or on Telegram. Thank you for your attention! I hope to meet with your team soon. 🤝 📢 УВАГА! ПОШУК РОБОТИ! 📢 Привіт! Мене звуть Володимир, і я - досвідчений та мотивований професіонал з 4 роками досвіду в management, та 2+ роками попереднього досвіду в UI/UX development який активно шукає можливість приєднатися до вашої компанії у якості Менеджера проектів. 🎯 Моя мета - реалізувати свій потенціал та знання в сфері управління проектами, працюючи з висококваліфікованою командою та вдосконалюючи свої навички. 🏢 Я шукаю вакансію, де зможу: ✔️ Застосувати свої знання у сфері управління проектами. ✔️ Працювати з висококомпетентними та креативними співробітниками. ✔️ Розвиватися та зростати професійно. 🌏 Зверніть увагу, що я знаходжусь за межами України. 📋 Мої навички та здібності: Відмінне знання методологій Agile, Scrum та Waterfall. Великий досвід планування, керування та виконання WEB/Mobile/SaaS/DS/DA проектів і не тільки. Висока комунікабельність та лідерські якості. Ефективне управління ресурсами та термінами проектів. Здатність вирішувати проблеми та приймати взаємовигідні рішення. Відмінне знання інструментів управління проектами, таких як Jira, Trello,Asana,Trello, Redmine та ClickUp. 💼 Очікую на можливість долучитися до вашої команди та спільно досягати нових висот. Я відкритий для співбесіди та готовий надіслати своє резюме та детальний супровідний лист. 📧 Зв'яжіться зі мною за адресою: [email protected] або в телеграмі. Дякую за увагу! Буду радий зустрітися з вашою командою найближчим часом. 🤝
-
Доброго дня. Шукаю роботу. Живу в New Westerminster.Англійська слабка. Вмію заварювати, використовувати електро і ручний інструмент. Руками вмію робити майже все. Швидко вчусь новому. Може хтось порекомендує де візьмуть з слабкою англійською.
-
Це група для IT. Тут немає пропозиций такої роботи.
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! Denkach28
-
Ну так то чоловік може робити руками майже все, так що можна брати фулстеком :D
-
Investing in a cryptocurrency investment company requires good thinking. I invest in a company that makes a profit without problems or delays in payments. I got a lot of benefits from it, no hidden fees, no withdrawal fees. Chat with me privately. For more information about the company
-
Be positive and change your mindset, this man is committed, God fearing and trustworthy. He is willing to help you with your finances in the same way that he helped me.t.me/joinchat/cfWPiOBVRdU4Mjk0
-
Hello everyone, A recruiter I work with Kane Elliot is currently hiring Android UI resources for an automotive client. This is a 100% remote, 12-month contract in Canada. If you have any interest please connect with him on LinkedIn (www.linkedin.com/in/kaneelliot/) and reach out.
-
𝗧𝗿𝗮𝗱𝗶𝗻𝗴 𝗵𝗮𝘀 𝗯𝗲𝗲𝗻 𝗲𝗮𝘀𝘆 𝗮𝗻𝗱 𝘀𝗺𝗼𝗼𝘁𝗵 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝘁𝗵𝗲 𝗵𝗲𝗹𝗽 𝗼𝗳 @melissa_fx_lyon000, 𝗶 𝗶𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗱 $300 𝗮𝗻𝗱 𝗴𝗼𝘁 $3,100 𝘄𝗶𝘁𝗵𝗶𝗻 𝟱𝗱𝗮𝘆𝘀, 𝗵𝗲𝗿 𝗿𝗲𝘃𝗶𝗲𝘄 𝗵𝗮𝘀 𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝗯𝗲𝗲𝗻 𝗴𝗿𝗲𝗮𝘁. 𝗖𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝗵𝗲𝗿 𝗻𝗼𝘄 𝗼𝗿 𝗷𝗼𝗶𝗻 𝗵𝗲𝗿👇 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩:+𝟒𝟒𝟕𝟓𝟕𝟎𝟗𝟗𝟗𝟒𝟕𝟎 t.me/+2uyOLpwa0aMzYjc0