#available #lookfor #outstaff #senior #remote #available #middle #pm #project #manager #projectmanager #parttime #fulltime #asap
📢 ATTENTION! JOB SEARCH! 📢
Hello!
My name is Volodymyr, and I am an experienced and motivated professional with 4 years of experience in management and 2+ years of previous experience in UI/UX development. I am actively looking for an opportunity to join your company as a Project Manager.
🎯 My goal is to realize my potential and knowledge in project management, working with a highly skilled team and continuously improving my skills.
🏢 I am seeking a position where I can:
✔️ Apply my knowledge of project management.
✔️ Work with highly competent and creative colleagues.
✔️ Grow and develop professionally.
🌏 Please note that I am currently located outside of Ukraine.
📋 My skills and abilities include:
Excellent knowledge of Agile, Scrum, and Waterfall methodologies.
Extensive experience in planning, managing, and executing WEB/Mobile/SaaS/DS/DA projects and more.
Strong communication and leadership skills.
Effective management of project resources and timelines.
Problem-solving abilities and making mutually beneficial decisions.
Proficiency in project management tools such as Jira, Trello, Asana, Redmine, and ClickUp.
💼 I look forward to the opportunity to join your team and achieve new heights together. I am open to interviews and ready to send my resume and a detailed cover letter.
📧 Contact me at
[email protected] or on Telegram.
Thank you for your attention! I hope to meet with your team soon. 🤝
📢 УВАГА! ПОШУК РОБОТИ! 📢
Привіт!
Мене звуть Володимир, і я - досвідчений та мотивований професіонал з 4 роками досвіду в management, та 2+ роками попереднього досвіду в UI/UX development який активно шукає можливість приєднатися до вашої компанії у якості Менеджера проектів.
🎯 Моя мета - реалізувати свій потенціал та знання в сфері управління проектами, працюючи з висококваліфікованою командою та вдосконалюючи свої навички.
🏢 Я шукаю вакансію, де зможу:
✔️ Застосувати свої знання у сфері управління проектами.
✔️ Працювати з висококомпетентними та креативними співробітниками.
✔️ Розвиватися та зростати професійно.
🌏 Зверніть увагу, що я знаходжусь за межами України.
📋 Мої навички та здібності:
Відмінне знання методологій Agile, Scrum та Waterfall.
Великий досвід планування, керування та виконання WEB/Mobile/SaaS/DS/DA проектів і не тільки.
Висока комунікабельність та лідерські якості.
Ефективне управління ресурсами та термінами проектів.
Здатність вирішувати проблеми та приймати взаємовигідні рішення.
Відмінне знання інструментів управління проектами, таких як Jira, Trello,Asana,Trello, Redmine та ClickUp.
💼 Очікую на можливість долучитися до вашої команди та спільно досягати нових висот. Я відкритий для співбесіди та готовий надіслати своє резюме та детальний супровідний лист.
📧 Зв'яжіться зі мною за адресою:
[email protected] або в телеграмі.
Дякую за увагу! Буду радий зустрітися з вашою командою найближчим часом. 🤝