Ukrainian Speaking IT Community
-
Може кому цікаво
-
Job Title: UI Developer (SwiftUI) Duration: 6 Months with possible extension Location: Calgary, AB - hybrid – 3 days onsite Interview Process – Technical Rounds – 1 Hr, Coder pad, Design Round JOB DESCRIPTION • Working on a Swift App that is used for controlling Hardware they develop. • Looking for someone who has SwiftUI. • Previous experience in UI and Software Dev – need someone who can hit the ground running. • Need to be aware of the design principles. • Top needs - SwiftUI, XCode • Python and Bash are optional.
-
Thank you for teaching me that every mistake is just a Learning experience. I have Learnt so much with you. Ever since I have been trading with you, l found myself solving both with respect to my career as well as a person . I invested $300 and got in return $3000 after 2 days Thank you so much Sir, for this wonderful opportunity. Click on this link below to contact him. 👇👇 t.me/joinchat/pv32lBmh2dQ4M2U8 t.me/joinchat/pv32lBmh2dQ4M2U8 t.me/joinchat/pv32lBmh2dQ4M2U8
-
Всім доброго часу доби. Наскільки я розумію, то багато з вас встигли пожити як в Европі, так і в Канаді, а також попрацювати на обох континентах в IT. Чим Канада краща, або гірша за Европу з вашого досвіду (саме як працівника в IT), де можливо більш комфортне життя з родиною з дітьми, та чому?
-
конкретика - це дуже гарно, і я розумію, що тут люди, що звикли все розкладати по поличках, бо більшість - технарі, та ще й програмісти, або ті, хто ними колись були або працюють з ними. Ми всі трохи схиблені на конкретиці. Але якщо вдаватись до конкретики, то за тим загубиться емоційна складова. Крім того у різних людей різний досвід у різних складових повсякденного життя і не завжди можна навіть згадати, що таке існує або може трапитись, а хтось може звернути на це увагу.
-
Також маю грижі в спині, прийшов до лікаря відразу, відправили на рентген, так як на МРТ треба очікувати значно довше, так як це не емердженсі. Відправили до фізіотерапевта, в басейн і на масаж. Чарівної пігулки не дали, пояснили, що то через вид життєдіяльності. В Україні також довго лікувався, пропонували операцію. Тут сказали що операцію лише в дууууже критичному стані. Ну я сам розумію чому воно в мене, але віднести свою дупу в басейн і в спортзал лінь, а чарівної пігулки немає
-
Я теж нічого людині не вказував. То просто тепер ми докинули +4 повідомлення в чат не по темі і відволікли купу людей на особисту непотрібну нікому розмову. Тому пропоную відразу припинити її, а питання мої не за для того, щоб людину принизити, а для того, щоб надати відповідь, яка набагато більше допоможе людині, ніж знову ж такі якісь відгуки хто зна кого.
-
Обожнюю, а Ви нашо витратили свій час, щоб вказати мені, що робити? Ще знайшлись і такі, як я, які не розуміють сутті запитання, намагаються все ж таки докопатися до того, що саме цікавить, щоб таргетно і точно надати відповідь, і це набагато більше допоможе людині, ніж просто якісь власні враження незнайомих цій людині людей.