Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Speaking IT Community

Ukrainian Speaking IT Community

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
5.2k Posts 422 Posters 4.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t134387791T Offline
    t134387791T Offline
    Alex On
    wrote on last edited by
    Найкращим буде той, хто швидше до вас приїде і встановить інтернет. І той хто надасть найдешевшу ціну. Бо ціни тут такі, начебто вони вам той інтернет у відрах руками носять.
    1 Reply Last reply
    0
  • t134387791T Offline
    t134387791T Offline
    Alex On
    wrote on last edited by
    І ціни тут постійно ростуть, тому якщо вам хтось скаже що платить наприклад 60$, то те саме для вас вже ймовірно буде значно дорожче. Тут це "норма"
    1 Reply Last reply
    0
  • t377370690T Offline
    t377370690T Offline
    Viktor Lukovets
    wrote on last edited by
    Може кому цікаво
    1 Reply Last reply
    0
  • t377370690T Offline
    t377370690T Offline
    Viktor Lukovets
    wrote on last edited by
    Job Title: UI Developer (SwiftUI) Duration: 6 Months with possible extension Location: Calgary, AB - hybrid – 3 days onsite Interview Process – Technical Rounds – 1 Hr, Coder pad, Design Round JOB DESCRIPTION • Working on a Swift App that is used for controlling Hardware they develop. • Looking for someone who has SwiftUI. • Previous experience in UI and Software Dev – need someone who can hit the ground running. • Need to be aware of the design principles. • Top needs - SwiftUI, XCode • Python and Bash are optional.
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Hv, будь ласка, надішліть зазначені символи у цей чат, поки не спливе вказаний час, або ви будете вилучені з чату. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jennifer Astrong
    wrote on last edited by
    Thank you for teaching me that every mistake is just a Learning experience. I have Learnt so much with you. Ever since I have been trading with you, l found myself solving both with respect to my career as well as a person . I invested $300 and got in return $3000 after 2 days Thank you so much Sir, for this wonderful opportunity. Click on this link below to contact him. 👇👇 t.me/joinchat/pv32lBmh2dQ4M2U8 t.me/joinchat/pv32lBmh2dQ4M2U8 t.me/joinchat/pv32lBmh2dQ4M2U8
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Mika Engel, будь ласка, надішліть зазначені символи у цей чат, поки не спливе вказаний час, або ви будете вилучені з чату. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    @Oliva_Haynam, будь ласка, надішліть зазначені символи у цей чат, поки не спливе вказаний час, або ви будете вилучені з чату. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • t294540032T Offline
    t294540032T Offline
    aus zp
    wrote on last edited by
    Всім доброго часу доби. Наскільки я розумію, то багато з вас встигли пожити як в Европі, так і в Канаді, а також попрацювати на обох континентах в IT. Чим Канада краща, або гірша за Европу з вашого досвіду (саме як працівника в IT), де можливо більш комфортне життя з родиною з дітьми, та чому?
    1 Reply Last reply
    0
  • t363718188T Offline
    t363718188T Offline
    Liubov
    wrote on last edited by
    Привіт! Хто живе в New Westminster та ще й у кондо де можна котиків🙃 Напишіть мені будь ласка в ПП, хочу дізнатися назву вашого кондо та пошукати там квартирку. Кіт вам буде дуже вдячний. Він звичайний кіт з чорногорського приюту
    1 Reply Last reply
    0
  • t363718188T Offline
    t363718188T Offline
    Liubov
    wrote on last edited by
    Люди! Хочемо знайти житло в New Westminster. Підкажіть будь ласка ріелтора!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helga
    wrote on last edited by
    Якщо ви вирішите шукати роботу в Канаді раджу тут потренуватися. Також, ви можете оцінити з ким потенційно прийдеться конкурувати за позицію. www.tryexponent.com/
    1 Reply Last reply
    0
  • t294540032T Offline
    t294540032T Offline
    aus zp
    wrote on last edited by
    конкретика - це дуже гарно, і я розумію, що тут люди, що звикли все розкладати по поличках, бо більшість - технарі, та ще й програмісти, або ті, хто ними колись були або працюють з ними. Ми всі трохи схиблені на конкретиці. Але якщо вдаватись до конкретики, то за тим загубиться емоційна складова. Крім того у різних людей різний досвід у різних складових повсякденного життя і не завжди можна навіть згадати, що таке існує або може трапитись, а хтось може звернути на це увагу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t486869779T Offline
    t486869779T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Також маю грижі в спині, прийшов до лікаря відразу, відправили на рентген, так як на МРТ треба очікувати значно довше, так як це не емердженсі. Відправили до фізіотерапевта, в басейн і на масаж. Чарівної пігулки не дали, пояснили, що то через вид життєдіяльності. В Україні також довго лікувався, пропонували операцію. Тут сказали що операцію лише в дууууже критичному стані. Ну я сам розумію чому воно в мене, але віднести свою дупу в басейн і в спортзал лінь, а чарівної пігулки немає
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dariia
    wrote on last edited by
    це не те, щоб якось перечило досвіду @TarasDovganyuk просто ще раз доводить, що все дуууууууже індивідуально)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dariia
    wrote on last edited by
    стосовно медицини а я приїхала з хворою спиною але місцеві лікарі подивились на знімки, на грижі і кажуть "та нормальна в вас спина, то ти незручно сиділа" цілюще повітря мабуть) тому в мене негативний досвід з медициною
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Phin
    wrote on last edited by
    Я теж нічого людині не вказував. То просто тепер ми докинули +4 повідомлення в чат не по темі і відволікли купу людей на особисту непотрібну нікому розмову. Тому пропоную відразу припинити її, а питання мої не за для того, щоб людину принизити, а для того, щоб надати відповідь, яка набагато більше допоможе людині, ніж знову ж такі якісь відгуки хто зна кого.
    1 Reply Last reply
    0
  • t486869779T Offline
    t486869779T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Моє повідомлення несе не вказівний, а рекомендаційний характер)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Phin
    wrote on last edited by
    Обожнюю, а Ви нашо витратили свій час, щоб вказати мені, що робити? Ще знайшлись і такі, як я, які не розуміють сутті запитання, намагаються все ж таки докопатися до того, що саме цікавить, щоб таргетно і точно надати відповідь, і це набагато більше допоможе людині, ніж просто якісь власні враження незнайомих цій людині людей.
    1 Reply Last reply
    0
  • t486869779T Offline
    t486869779T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Людина запитала, які ваші враження і чому, щоб собі зробити певні висновки. Хочете - відповідаєте, а ні - то не варто витрачати свій час. Знайшлися ж люди, які змогли надати відповідь, яка задовольнила людину
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags