Ukrainian Speaking IT Community
-
Дякую за відповідь!) Як процес хайрінгу проходив, співбесіди? В стек другий, але досвід схожий. І доречі, вітаю з роботою))
-
Ну просто до них будуть аплаітись місцеві з bachelor of arts з нашого ACAD, і тут ви з не ідеальною мовою і незрозумілою освітою. Шанси не на вашому боці. Завжди є шанс, звичайно. Це буде або лотерея, або ви побудуєте свою якусь мережу контактів і рано чи пізно хтось підкине роботу зі своїх (так закривають десь 50% вакансій). Але наша сіиюм‘я просто через це проходила, і досвід був поганий. А зараз в консалтінгу в civil engineering дуже добре все у дружини
-
є деякі і без освіти. але звісно англійська потрібна висока
-
якби взяли хоч на офісного рекламщика..) бачила навіть 28-29 за годину
-
Джуни 50/50
-
оу це важкувато для гуманітарія 😂 я почала вивчати UI UX в Figma ще з грудня. думаю паралельно підтянути себе в цій темі і шукати далі вже веб.. але зараз вже терміново потрібна робота. не знайду, піду в баристи(((
-
З університетом є така проблема на позиції клоопа та джуна приймають лише студентів. А універ поки що не по кишені
-
Добрий вечір. Вище повідомленням написано що є хвиля вакансій на рівень джуна, QA та є потреба в UI/UX designer. Чи є хтось в кого в компанії є такі відкриті вакансії? Шукаю працю в цих сферах але на UI/UX нема портфоліо (але можу зробити тестові завдання), є вміння на QA та позицію junior software engineer. Буду дуже вдячна якщо хтось зможе закинути моє CV в HR відділ!!!🙏🙏🙏
-
супер! дякую!