Ukrainian Speaking IT Community
-
Був, і не тільки він. Видно я вказую щось у резюме, що дуже не подобається HR менеджерам. Я хз що саме не так. Тому питаю чи є хтось тут, хто розбирається і може порадити. З майже 500 відісланих резюме тільки 1 раз дзвонили.🤷♂🤷♂🤷♂
-
Можна прямо сюди кинути, люди так роблять - хтось та покритикує 😊
-
- вік, дата народження, фото, стать - нема? - скільки сторінок? - є фенсі фонтс, якийсь хитрий лейаут? - яка позиція та стек?
-
То що виходить, тільки по рефералці беруть на роботу?
-
Не представлено, просто є досвід і там і там.
-
ось мені не подобається це від-до - можливо, HRам теж? Якщо воно так і представлено в резюме
-
-нема такого -2 сторінкт -чорний Times new roman. Лейаутів нема - від tech customer support - до network ops engineer, cloud(aws). Jun-middle позиції
-
Мені здається, що перше і найголовніше - 3 роки досвіду та 2 місця роботи повинні бути на 1 сторінці. Education - просто де, що та який ступінь. Education в кінець. Сертифікати значно скоротити, просто вказати, які є. Скіллс взагалі прибрати. Те саме з additional information - прибрати повністю. Прибрати transportation logistics dispatcher, воно тільки псує на мій погляд. Прибрати всі ці горизонтальні лінії, вони зменшують читабельність (а можливо і парсибельність). Замість цього всього перший пункт - Objective, коротко описати досвід та що ви вважаєте своїми сильними сторонами. Макс 3 рядки. Потім можна в 1 рядок скіли, тільки найважливіше. Потім work experience, потім internship, потім education. HR отримує наприклад 400 резюме на 1 вакансію; шоб шось там продивитись встигти - він витрачає на те, шоб подивитись на ваше резюме, близько 20 секунд. Ваша задача - за ці 20 секунд його зацікавити
-
Оце так відгук, зрозумів Спробую скоротити
-
Оцей мій «обширний» опис може просто лінкедін додати, а резюме коротким лишити
-
Так. В резюме залишайте тільки найважливіше. Якщо досвід нерелевантний для вашої позиції, то 1-2 строки буде достатньо. Там де досвід релевантний їх не дуже цікавить що саме ви робили, а чого ви досягли. У цифрах. В мене скіли були одразу після шапки резюме. Софт скіли дуже важливі тут, так що не соромтеся їх вказувати. Язики видаліть. Ваш рівень англійської вони і так зрозуміють на інтерв'ю. Additional information - не потрібно зовсім. Ви можете указати якесь Summary на початку резюме, але там може просто короткий переказ ваших навичок і досвіду, без будь якої приватної інформації (соц мережи, хобі, тощо).
-
Є така цікава вакансія для С/С++ розробників. Рекрутерка мені особисто допомогла знайти роботу (інший стек). www.linkedin.com/posts/yelena-karim_hiring-cprogramming-cprogramminglanguage-activity-7096866464439091201-Gba_?utm_source=share&utm_medium=member_android
-
Ось може буде комусь цікаво вакансія. www.linkedin.com/posts/alexander-smith-361791b8_im-hiring-for-an-operational-threat-intelligence-activity-7095508415610834945-CYFR?utm_source=share&utm_medium=member_android
-
Всім привіт. Ще прийшло сповіщення про вакансію. PMO у Монреалі. Може комусь стане у нагоді. www.linkedin.com/posts/amit-thakur-6653a2230_hiring-pmo-pmo-activity-7100203743807180800-U4ns?utm_source=share&utm_medium=member_android
-
Доброго дня усім. Ще одна свіженька вакансія. www.linkedin.com/posts/subashini-balamurugan-b5639069_java-api-angularjs-activity-7100543133549002752-vnl1?utm_source=share&utm_medium=member_android