Ukrainian Speaking IT Community
-
Got this on LinkedIn, maybe somebody is interested: We're hiring a Sr SW Eng. Pay up to $130k + BONUS + RRSP for our SaaS client! REMOTE or hybrid in Ottawa, FT permanent. Deadline is Sept 28 at 1PM. From Jordan Dedier.
-
www.linkedin.com/in/jordan-dedier-81bb1448 Ось посилання на людину. Щодо компанії не знаю.
-
Всім привіт, хто працює в уборі чи працював. Підскажіть що треба потрібно брати в реджестрі?
-
Привіт! Виїжджаємо з чоловіком з квартири у даунтауні Ванкувера, буде готова до заселення з 1 жовтня. Чудова квартира у хорошій локації. Якщо хтось зацікавиться, в оголошенні є контакти менеджера, з яким можна домовитись про перегляд.
-
Php backend developer, USA or Canada, remote. Job Description Our Client is seeking a Back-End Software Engineer to be responsible for all server-side executed code that interfaces with other systems, including client-facing applications. Job Description: Writing clean PHP code optimized for maximum speed and scalability Designing and implementing new systems and features. Designing efficient SQL tables and databases that meet project requirements. Developing and maintaining background tasks, which may deal with very large datasets. Ability to identify or predict possible future problems in the code. Integrate some user-facing elements developed by front-end developers. Collaborate with front-end developers and provide necessary APIs. Maintaining, optimizing, and . Other duties, as assigned Requirements: - 8+ years of experience with PHP - In-depth understanding of web development & strong understanding and vast experience of practical application of OOP concepts - Experience in navigating through Linux consoles, and performing simple tasks like grepping through logs - Experience and/or knowledge on front-end languages such as of JS, HTML, CSS - Willingness to jump in on any project when needed - Preferred Qualifications: - Experience working with large databases and data sets - Knowledge of video technologies, containers and codecs, and live streaming - Experience with Redis and Memcached - Experience with PHP 8 - Experience in Bash scripting. LAMP. SOLID Desired Qualifications: - Understanding/experience using WebSocket - Understanding of networking - Experience working with and configuring NGINX, SQL and other server related technologies
-
Вітаю! Є лонг-терм позиція для тих, хто гарно знає PHP and .NET. upstaff.com/r/100-016-426-senior-net-engineer-for-the-avatar-based-social-network-and-metaverse контакт: [email protected] Work from Home!
-
:-)
-
Добрий вечір, шановна спільното. Маю багато питань, які хочу обговорити з вами. Ситуація наступна: ми сім'єю відкрили візи за програмою CUAET, знаходимось в Україні, я скрам майстер наразі в декреті, чоловік розробник. Я розмірковую, чи варто мені до березня поїхати самостійно без чоловіка забрати хоча б свій ворк перміт. Складність у тім, що в нас однорічний малюк, тож їхати маю з ним і це досить не просто. Хочу спитати у вас поради в таких питаннях: 1. Чи можливо і чи складно буде отримати ворк перміт пізніше за звичайною процедурою, якщо я зараз пропущу отримання за спрощенню? Яка це процедура в загальних рисах? 2. Якщо я таки зберусь їхати, що окрім отримання самого ворк перміта і відкриття рахунку в банку ви би порадили зробити? Чи можливо встигнути все зробити за тиждень-два? Чи реально в такий строк пройти медогляд, чи краще зробити це в Україні? 3.Найбільш трікі питання: десь за півроку думаю виходити з декрету і хотіла б вже пробувати працювати з канадськими компаніями. Чи реально це робити віддалено з України і чи ворк перміт на руках буде в цьому допомогою? Буду дуже вдячна за ваші думки і підказки.
-
1. Зараз вам нічого не треба робити щоб отримати ворк перміт. Просто підійти до людини у аеропорту і вона все зробить. Як буде потім не знаю (може тут є знаючи люди) 2. Зробити все можно і за пару днів. Щоб зробити рахунок в банку вам буде потрібна sim картка місцева. Медогляд можно і за пару годин зробити за 150 доларів. Ще треба буде отримати SIN, бо без нього на роботу не приймуть. 3. Шукати роботу у Канаді треба сильно заздалегідь, особливо якщо у вас немає канадского досвіду. Видалено працювати можна (у нашій компанії працюють декілька людей з Європи), але 99,9% компаній не будуть розглядати вас якщо ви не можете легально працювати у Канаді (work permit + SIN) та не маєте рахунку у канадському банку. Сподіваюсь на деякі питання зміг відповісти. Хай щастить!
-
1. За загальною системою отримувати ворк перміт набагато складніше. Треба щоб знайшовся роботодавець готовий вас запрошувати + довів що йому такої людини не знайти локально + заплатив всілякі додаткові податки та збори. На практиці ймовірність близька до нуля. В більшості таке працює лише з компаніями які мають офіси і тут і там і релокують вас між ними. 2. Я б радив відкрити місцеву кредитку. В себе вдома користуйтесь нею, погашайте заборгованість. Як приїдете сюди вже буде високий кредит скор який значно спростить життя. 3. Локальні компанії в більшості доволі консервативні. Брати іноземця на дірект імплоймент не захочуть (можливо є якісь законодавчі нюанси теж). Без місцевого номеру телефону Вас навіть на інтерв’ю не запросять. Є шанс спробувати за місяці 2-3 до переїзду сюди запустити пошук роботи. Але лише зробивши канадський номер (є різні сервіси для цього) і набрехавши в резюме що ви вже в Канаді
-
Job Title : Backend Java Developer Location (Mandatory work from office): Vancouver, Canada. Exact Location Candidate will be working at 601 W Broadway, Vancouver, BC V5Z 4C2, Canada Contract Experience Level Required : Backend Engineer (3-6 years) Job Description: Write well designed, testable, efficient code using best practices. • Maintain quality and ensure responsiveness of applications. • Integrate data from various back-end services and databases. • Work together with cross-functional teams to define, design, and develop new features. • Troubleshoot and fix software defects. • Create and maintain unit tests. • Participate in Agile sprint planning, daily stand up, demo, and retrospective meetings. Required Skillset(s): • Strong proficiency with Java libraries implementing medium to large scale enterprise applications. • Strong proficiency building scalable solutions with Apache Tomcat server. • Experience building scalable solutions leveraging common integration patterns: MVC (Model-View-Controller), Repository, SOAP or RESTful web services. • Experience integrating front-end with Microsoft SQL Server using middleware services. • Experience building Rest APIs & security best practices. • Experience with Git and Jenkins. • Experience implementing automated unit testing. • Ability to interface with all groups and levels to solve problems and create solutions. • High level of verbal and written communication skills. • Ability to work in an Agile delivery team. Preferred Skillset(s): • Engineer with experience on Medical device integration • Experience with Amazon Web Services & cloud platform technologies. • Experience developing solutions for healthcare vertical. • SUN certified Java developer. Ankita IT Recruiter Phone : 609-853-0818 X 2193 Fax : 609 799 5746 Email: [email protected] ; www.nityo.com 1155 North Service Road West .UNIT# 11 , Suite 16 Oakville, ON L6M 3E3 Canada www.linkedin.com/in/ankita-roy-27999622b/ #вакансія