Всім привіт 👋
Можилво когось зацікавить, можу зарефералити на парт-тайм (погодинно, від 15 годин на тиждень, 55 USD за годину) тренувати моделі (це для RLHF).
Детально позиція описана на Braintrust:
Coders - AI Training
Реферал через Remotasks, в Braintrust сенсу не бачу, платить все одно Remotasks напряму.
Інтерв'ю має бути таке як і в описі вакансії, 30хв лайв кодингу і все. В мене було 3 задачі з LeetCode (здається 2 easy та 1 medium).
Працювати можна будь коли і будь де, просто в них на платформі, нічого встановлювати не потрібно.
Організація роботи і сама платформа погана. Часто лагає, інколи якісь помилки які не дають працювати, саппорт нормально не працює, моделі можуть неправильно оцінити требе як ти оцінив відповіді моделі або інших людей і може автоматом викинути з якогось проекту (там зазвичай є деклька і ти вибираєш на якому працювати). Є купа каналів в слаку де в принципі допомагають і вирішують питання, але в цілому експірієнс не дуже.
АЛЕ, із плюсів як вже і казав, це оплата 55 USD/h, виплати на PayPal раз на тиджень, ні разу за майже 2 міс. не затримали.
Також бувають рандомні бонуси, прилітало два рази по 500 USD, так і не сказали за що конкретно)
Як якусь реальну і постійну роботу на якій би можна було б чогось досягти, я б її не розглядав. Але як бонус, то чому б і ні.
Хоча я бачив вже пару вакансій на промт інженерів (правда в США) то там такі чималі компенсації були, більші ніж в SE з тим же досвідом (правда там вимоги непогані такі були), так що хто його знає які там позиції і карʼєрні шляхи будуть популярні в майбутньому)