Ukrainian Speaking IT Community
-
Тю, то Інстаграм на ньому наприклад
-
Хто, python/django/postgresql специфічний? 😂 Звісно це не php/laravel/mysql і може навіть не nodejs/express/mongo, але ніт, це не специфічний стек
-
Запрошуємо на безкоштовну державну програму Cybersecurity Training Program. Якщо ви новоприбулий/а і зацікавлені у кар’єрі в галузі кібербезпеки, навчальна програма від організації CultureLink пропонує вам 10-тижневий курс: Безкоштовні лекції та практичні онлайн-матеріали Тренінг з розвитку кар’єри в Канаді - Canadian Career Development Training Щомісячні зустрічі з потенційними роботодавцями 10 тижнів технічної підготовки для отримання сертифікату з основ кібербезпеки Два тижні доступу до ITCA Online Lab Пробний іспит та отримання сертифікату Для українців (CUAET) або для постійних резидентів (PR) Мінімальний рівень англійської мови CLB 7 і 8 – підтвердження дійсного рівня CLB 7 і 8 у всіх чотирьох сферах, тобто читання, письмо, аудіювання та говоріння Першим кроком до запису на програму є відвідування інформаційної сесії! Інформаційна сесія 9 лютого 11.00 (online) Для запису на програму звертайтесь: [email protected] Підписуйтесь на @UkrainianCanada
-
1) Job role: Senior UI/UX Developer 2) Years of experience: 7+ 3) English level: Upper-intermediate 4) Project Duration: long term 5) Key requirements: - English — at least B2; - Experience Level: 7+ years in Financial Engineering, 1.5-2 years in Web3 Proven experience with Web3 projects, emphasizing larger-scale solutions beyond NFTs. Familiarity with the processes and infrastructure involved in web3 projects. Available to commence work in mid-March. Brief project description: We are looking for highly qualified and experienced candidates to join our dynamic team as Senior Smart Contract Developers, with a focus on Web3 experience. This role is critical to our mission to empower the ecosystem through customer-centric product direction. As an integral part of the US team, you will work on a tool designed to make application development easier. Generating UI for POCs developed by the team. contact: [email protected]
-
PL/SQL Developer (North York, Hybrid) • Minimum 3 years professional programming experience using PL/SQL. • Exposure to Java and Oracle JDeveloper is an asset. More info: wrkbl.ink/enDj3kO (реферальне посилання)
-
Всім привіт. Чи я в чаті представники IBM, які дотичні до сейлзу? Цікавить деякі продукти для моєї компанії та можлива співпраця. Прохання тільки в приватні повідомлення відповідати.
-
Гайз, шукаю роботу в Канаді На позицію data engineer Маю 6+ років досвіду Якщо у вас шукають- зареферальте будь ласка буду дуже вдячний:)
-
Всім привіт! Я графічний дизайнер з досвідом 6 років в рекламному дизайні, ілюстрації, веб-дизайні та 3D моделюванні і рендерінгу. Англійська B2. Живу в Ванкувері. Буду рада новим знайомствам і співпраці, та просто друзям 😌Резюме і портфоліо за канадаським стандартом є, якщо цікавіть можу відправити.
-
Привіт, може у вас є поради, як швидко адаптувати резюме під ключеві слова до кожного джоб посту. Бо я стараюсь "як машина" але, все одно ну 5-6 вакансій за день обробити виходить) 😊
-
Вітаю! Я шукаю "Employee of Record"/"Global payroll" компанію яка може підтримати з BC PNP программою. Чи може хтось співпрацював за такою? Трошки деталей - працюю віддалено на Українську компанію з представництвом в Європі і компанія готова використати якусь EOR/payroll компанію. Буду радий будь яким порадам з цього приводу!