Ukrainian Speaking IT Community
-
Та десь північ вже
-
Подався на початку лютого. Чекаю. Останній General Draw був у середині січня. Там приймали участь акаунти максимум 1 рік від дати проведення. Доречі за умовами OINP ти повинен переєстровуватися кожен рік якщо ти в системі Expression of Interest.
-
О то ти надто швидкий))) почекай трохи там наче до 3х місяців розгляд чи може пів року. Треба чекати
-
В чергу, я був перший))
-
Чи буде це комьюніті цікаве групі розробників з досвідом запуску онлайн сервісів / додaтків та залучення інвестицій? Шукаємо знайомства з людьми зацікавленими робити b2c/b2b SAAS рішення в Канаді. Якщо так то буду радий долучитися: www.linkedin.com/in/mykyta-karpets-571316174/ [email protected]
-
Digital Designer теж є, я думаю що багато моїх колег з вебу та UI-UX тут присутні
-
Супер, мітапи цікавлять. Був би радий долучитись
-
Там є канал загальний open to work де різні С-левели знайомляться і хто хоче в новий проект роблять допис. Але там різні бізнес вертикалі. Немає окремо технічного канала. Є просто: вакансії для фракшеналів, інші вакансії і open to work Крім цього канали по локаціям територіально, де мітапи регулярні раз в місяць