Ukrainian Speaking IT Community
-
206746
-
Я знаю багато прикладів коли інтеграція якоїсь тули скорочує більшу половину якогось департаменту, наприклад саппорт, тестувальники які суто пишуть автотести, наприклад команда на одній великій галері була 25 людей стало 6, які просто аналізують репорти і трабл шутять, ті ж самі копірайтери, або рекрутери, в певний час просто приходять якась технооогія яка не заміняє все і всіх просто відпадає необхідність в роздутому штаті людей і на ринок виходить все більше людей і ускладнює пошук роботи,
-
У цьому ж здається в суть сьогодні що треба не боятись змінювати роботу і постійно вчитись щось нове і вчитись новому, я до прикладу минулого літа працював на позиції SDET в затишному офісі в Торонто, з хорошою зарплатою, зараз ж, через певні обставини, працюю на краю Канади вишибалою/фронтдеск агентом/портретом в готелі
-
У мене в Ванкувері знайомий кандидат хімічних наук пішов на констракшн та почав з роботи на когось, а зараз в нього 20 чоловік працює. Сайдингом займаються. Не легко йому це далося, але інтелектуали мені здається завжди знайдуть собі місце на ринку праці.
-
Те чим ви займаєтеся набагато складніше і конкурентоздатність у вас у рази вище. Я про це мав на увазі.
-
Якщо не робити нічого то все складно. У мене брат приїхав 7 років тому, по лотореї і у нього з першого року фірма по HVAC, тим самим і в Україні займався, але тут все по іншому і повністю переучився.
-
Приїхав ще у 2014, йому було 45 років
-
Звичайно, Я як в універ там поступив то на вихідні ходив до нього халтурити. За рахунок оптимізації процесів і значно більшої швидкості обробки інформації інтелектуальна людина значно перевищує продуктивність праці порівняно із звичайними роботягами.
-
нічого не стоїть на місці і навіть завтра буде не буде таке як сьогодні.