Ukrainian Speaking IT Community
-
Preply можете вибрати на свій бюджет
-
А ви де знаходитесь?
-
BC, Але модна переїхати якщо інша провінція
-
The client is looking for a Data Architect, full/time, Canada, remote. What you do: - Leads, defines, and implements end-to-end modern data in support of data ingestion, processing, and analytics while incorporating data privacy and information security standards and practices. - Evolves the corporate Enterprise Data Model, which includes definitions, enterprise-wide conceptual and logical models, as well as application-specific models. - Provides data architecture and required architectural artifacts such as conceptual architecture, logical architecture, and physical architecture for key initiatives/projects. - Ensures consistent application of enterprise-wide data structures and data definitions to initiatives/projects. - Designs high quality data solutions based on sound technical principles that can be effectively delivered by the software development and DBA teams. What you bring: - Minimum five (5) years' experience as a Data Architect or similar experience. -Experience as an Enterprise Data Architect working on organization-wide systems integration and transformation initiatives. - Advanced understanding of Data architecture concepts, patterns and standards. - Demonstrated project delivery experience leading large scale data architecture and data migration projects. - Strong Data Modeling, Data Lake, and Data Warehouse experience and skills. Experience with business vision, strategy, and roadmaps and governance methods and practices. - SQL experience with Oracle, or with Open-Source SQL (PostgreSQL, MySQL). - Experience with Cloud Big Data & Analytics Services on the cloud (AWS preferred i.e. S3, Redshift, Athena, EMR, Glue). - Experience with data management and consolidation to the Data Lake in the cloud
-
Гарна справа, яку людство як завжди спаплюжить
-
Буде рекламу прямо у мозок транслювати )
-
я думаю що краще вже буде свідомість завантажити компьютер )
-
повертаючись до цього питання, то це буде нефіговий буст для людей з обмеженими можливостями...
-
якщо не вдаватись до релігії, то це дуже складна нейромережа )
-
There is an open role for .NET Architect in Toronto (full-time). If you are interested you can contact me in DM
-
🌟 Терміново шукаю роботу в галузі графічного дизайну або маркетингу! 🌟 Я у активному пошуку нових можливостей у світі графічного дизайну чи маркетингу. З понад 6 роками багатогранного міжнародного досвіду, я пропоную широкий спектр навичок у сфері брендингу, дизайну логотипів, ілюстрації та багато іншого, а також володію професійними інструментами, такими як Adobe Creative Suite та Figma. Англійська професійна, B2. Я пристрасна, готова розпочати негайно і прагну долучитися до команди, яка цінує креативність і інновації. Чи це фріланс, часткова зайнятість або повна зайнятість, я відкрита до всіх пропозицій. Маєте ідеї або поради? Будь ласка, напишіть мені приватне повідомлення або відвідайте мій портфоліо на anastasiaartdesign.com, щоб побачити мої роботи. Кожен реферал має велике значення. 🙏 Дякую за вашу підтримку! 💖
-
Всім привіт, Я - Наталя, HR із 8 річним досвідом в Tech! Зараз працюю HR/TA консультантом із компанією MistyWest (hardware, industrial design consultancy). Нещодавно відкрила свій коучінговий бізнес! І зараз є місця для нових клієнтів! Поки працюю над міжнародною сертифікацією ICF, то працюю із клієнтами за студентським фі - CAD$30/cесія за умови контракту на пакет із трьох сесій, і CAD$45 за одну сесію. Якщо коротко: то коучінг це про партнерство із клієнтом для його професійного та особистісного росту. Коучінг допоможе вам із багатьма запитами, які допоможуть вам жити своє найкраще життя та йти до своїх цілей, приймати рішення та знаходити ресурси. Це не психотерапія, не менторство і не кар’єрні консультації, хоча коучінг може праювати із професійними або ментал хелс запитами! Мова: українська, англійська, російська (Харківський, Одеський діалект). Якщо цікаво, але не знаєте, чи підійде вам коучінг, в мене є формат 30 інтро сесії, яка допоможе зрозуміти, чи підійде коучінг для ваших запитів! Пішить в особисті, якщо цікава інтро сесія чи пакет!