Ukrainian Speaking IT Community
-
Всім привіт, Я - Наталя, HR із 8 річним досвідом в Tech! Зараз працюю HR/TA консультантом із компанією MistyWest (hardware, industrial design consultancy). Нещодавно відкрила свій коучінговий бізнес! І зараз є місця для нових клієнтів! Поки працюю над міжнародною сертифікацією ICF, то працюю із клієнтами за студентським фі - CAD$30/cесія за умови контракту на пакет із трьох сесій, і CAD$45 за одну сесію. Якщо коротко: то коучінг це про партнерство із клієнтом для його професійного та особистісного росту. Коучінг допоможе вам із багатьма запитами, які допоможуть вам жити своє найкраще життя та йти до своїх цілей, приймати рішення та знаходити ресурси. Це не психотерапія, не менторство і не кар’єрні консультації, хоча коучінг може праювати із професійними або ментал хелс запитами! Мова: українська, англійська, російська (Харківський, Одеський діалект). Якщо цікаво, але не знаєте, чи підійде вам коучінг, в мене є формат 30 інтро сесії, яка допоможе зрозуміти, чи підійде коучінг для ваших запитів! Пішить в особисті, якщо цікава інтро сесія чи пакет!
-
Це тонкий натяк, що працюю тільки із українцями 😅
-
Перепрошую, а що таке харківський і одеський діалект?) Це просто російська з українським сленгом чи українські регіональні говірки Харкову і Одеси?
-
(дніпровський теж великою мірою)
-
"тремпель" "баклашка" "гендель" "кульок" "тю"
-
Ні, то дніпровський 😂 справді багато спільного у центрально-північно-східних регіонах
-
В запорізькій говірці теж кульки, генделі і баклашки🤝
-
То це ж говірки української мови, а не російський діалект) Я через то і не зрозуміла одразу що мається на увазі))
-
Вітаю! Чи є тут HVAC інженери? Для вас є вакансія 🙂 upstaff.com/r/500-150-242-hvac-design-engineer - We are looking for an HVAC design engineer for a European client specializing in the design, upgrade, installation and maintenance of large refrigeration and freezer systems. - Remote work. It is ideal to be able to visit the EU (Belgium) for 1-4 weeks for intensive study, but this depends on your travel opportunities and experience. - In the future, employment or a contract in the EU is possible. Contact: [email protected]
-
Привіт спільното! Шукаю відкриту позицію на посаду Project Manager з 5-ти річним досвідом в менеджменті (8 міс в Канаді) і 7+ роками в ІТ. Якщо у вас в компанії є вакансії, буду вдячний за контакт або особисте повідомлення з додатковою інформацією. Розглядаю можливість працювати у Торонто/ГТА, ON. Завчасно дякую!
-
Вітаю, спільното! В червні ми зі своєю родиною переїжджаємо до Канади. В зв'язку з цим, активно шукаю можливості у сфері QA Automation/STED. Маю значний досвід у автоматизації на базі Selenium (Java/Groovy). Протягом двох останніх років працюю із Playwright (JavaScript/Typescript). Доводилося успішно проводити Discovery phase, складати тест-плани та налагоджувати QA у клієнтів, де його не було. Буду вдячний за будь-які рекомендації або можливості співпраці. Також вельми не вистачає друзів, тож буду радий новим знайомствам! LinkedIn: www.linkedin.com/in/bnesteruk/ Дякую за увагу та підтримку!