Ukrainian Speaking IT Community
-
Вітаю, спільното! В червні ми зі своєю родиною переїжджаємо до Канади. В зв'язку з цим, активно шукаю можливості у сфері QA Automation/STED. Маю значний досвід у автоматизації на базі Selenium (Java/Groovy). Протягом двох останніх років працюю із Playwright (JavaScript/Typescript). Доводилося успішно проводити Discovery phase, складати тест-плани та налагоджувати QA у клієнтів, де його не було. Буду вдячний за будь-які рекомендації або можливості співпраці. Також вельми не вистачає друзів, тож буду радий новим знайомствам! LinkedIn: www.linkedin.com/in/bnesteruk/ Дякую за увагу та підтримку!
-
Можете написати в приватні за деталями, але якщо коротко - в моєму випадку я знайшов потрібний email на сайті ВИШу, описав хто я і чого хочу, і далі мене вже скоординували щодо процесу. Зайняло близько 3 місяців, весь процес був remote але відправляти в Канаду його відмовилось, прийшлось просто відправити їм скан довіреності (не завіреної, просто від руки і підпис) на людину, яка забрала готовий диплом і додаток за мене
-
Так само робила, тільки довіреність не писала. Дублікат відправили на мою українську адресу Новою поштою, а там чоловік забрав — віддали без питань :)
-
Познайомтесь зі мною, хто-небудь, будь-ласка 😄 Дуже робота автоматизатора потрібна, по оголошеннях повна тиша :( І взагалі друзям буду радий. www.linkedin.com/in/bnesteruk/
-
Теж хотілось би познайомитись 🫠🫠🫠 Я графічний дизайнер та ілюстратор, 6 років досвіду. Шукаю роботу дуже терміново. Буду рада якщо хтось може дати реферал.
-
Є тут люди в Едмонтоні які шукають tech івенти? Я організовую Edmonton Tech Wednesdays кожної середи в Greta Bar (109 street) де збираються 20-30+ людей для нетворкінгу. Це абсолютно безкоштовно і відбувається кожного тижня, долучайтесь до групи в Телеграмі. t.me/+k6i5ujw3jBkwOTBh
-
Йой... та шо ж це робиться..... а як же цей канал?
-
Фуххх.... ато думав цей вже усьо...кірдик))))