Ukrainian Speaking IT Community
-
Спеціалісти по AWS є у чаті? www.linkedin.com/posts/steve-rekun-8a88974_were-hiring-im-looking-for-an-aws-senior-activity-7199420401909653504-42-L?utm_source=share&utm_medium=member_desktop
-
Чувак з мого нетворку у лінкедін запустив сайтік з вакасіями. Може комусь стану у нагоді canadaitclub.ca/
-
Привіт) Чи знає хтось чи можна працювати в Канаді і на форі одночасно? Чи будуть якісь проблеми в податковій Канади?
-
ФОП)
-
Проблем не буде але потрібно буде доплачувати різницю в податках тут в Канаді, тобто в Україні Ви заплатили 5%, то в Канаді доведеться заплатити ще десь 20%. Можу дати контакти бухгалтерші для більш детальної консультації.
-
В мене була трішки інша ситуація, тому по цьому моменту нічого не можу сказати.
-
Доброго дня! А дайте контакти, будь-ласка, бо також шукаю досвідчену людину по доходах і податках
-
Maрина Сидун [email protected] +1 438-978-5555
-
Був такий кейс, спілкувався з бухгалтером. Так можна, але оподатковуватись буде по Канадським міркам - відніметься тільки ті 5% що вже оплачено. До того ж цілком імовірно що при складанні двох прибутків ви перейдете в новий податковий брекет, і будете платити ще більше податків з всього прибутку. Така собі справа одним словом. Хіба ховати прибуток і ніде його тут не світити, але це вже на свій страх і ризик.
-
Все що описав - ні в якому разі не фінансова порада, все шукайте і перевіряйте самостійно, бо довкола розповідають багато і все різне 😉
-
А є у когось контакти перевіреного грамотного бухгалтера?)