Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Speaking IT Community

Ukrainian Speaking IT Community

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
5.2k Posts 422 Posters 4.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Giorgio FCKNZS Che
    wrote on last edited by
    www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/topics/registering-your-business/register.html
    1 Reply Last reply
    0
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Чому ми говоримо про реєстрацію бізнесу? Хіба мова не йшла про "я податковий резидент Канади, тому чи маю я платити військовий збір"? Я працюю на компанію, плачу податки cra і є податковим резидентом з мого першого дня в Канаді, без жодних реєстрацій. Чи про що мова?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    KVE
    wrote on last edited by
    З огляду на все вище написане - потрібно розрізняти: 1. Статус в Канаді: Permanent або Temporary resident. 2. Податкове резиденство. Всі хто приїхали до Канади не як туристи, з першого дня є податковими резидентами. PS а ще можна не перебуваючи (статус Non Residents) відкрити тут бізнес, та набути після цього податкового резиденства та також сплачувати з цього бізнесу податки. PPS краще проконсультуйтесь з бухгалтером ніж гадати як трактувати то що на сайті написано.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    Кращє фокусуватись не на податках а на доходах😁😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t254356057T Offline
    t254356057T Offline
    Sergii Tym
    wrote on last edited by
    Ну факс не треба. І форм там особо нема, трохи полів на сайті заповнити і все. Справ на пів години. Єдине що як я зрозумів що як отримати PR то доведеться перєструвати :)) бо сін зміниться.
    1 Reply Last reply
    0
  • t254356057T Offline
    t254356057T Offline
    Sergii Tym
    wrote on last edited by
    думаю можно спокійно забити на те який у вас резедентсткий статус в очах України. І шо там вона хоче. Бо все одно за не приїзд до тцк будуть штраф а потім діло заведуть. Так шо просто платимо податки Канаді і намагатися отримати ПР :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Giorgio FCKNZS Che
    wrote on last edited by
    коли тобі треба сплачувати більше податків, це теж важливо)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Giorgio FCKNZS Che
    wrote on last edited by
    я не говорю про реєстрацію бізнесу, я відповідаю на ваше запитання, де це написано
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Giorgio FCKNZS Che
    wrote on last edited by
    з самого початку ішла річ за те що нам потрібно сплачувати військовий збір як громадянам України, якщо він ще існує… з доходів з джерел походження закордону, і збір, як тимчасове явище не підпадає під уникнення запобігання двоногого оподаткування між Україною і Канадою
    1 Reply Last reply
    0
  • t254356057T Offline
    t254356057T Offline
    Sergii Tym
    wrote on last edited by
    Не не знаю :) я все через сайт cra зробив. і бізнес номер и gst рахунок . Один раз дзвонили с cra типу спитати чи я жива людина. І все.
    1 Reply Last reply
    0
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Окей, і? Скільки мені ще разів повторити, що якщо ви не реєструєте бізнес (і тому не отримуєте GST чи шо там ще), то жодних дій робити не треба, і немає жодних питань до статусу вашого податкового резидентства, тому що ви - податковий резидент Канади? Немає ніяких "non resident", "ви не резидент тому шо ваш сін починається на 9" і тд - ви просто. податковий. резидент, так само як будь-хто інший хоч з пр, хоч з ворк пермітом, хоч з громадянством - _якщо_ мова йде про статус податкового резидентства для вас як для фізичної особи. Чи випливає з цього "тоді не треба платити військовий сбір в Україні" - я хз, не цікавився цим питанням. Я не можу аргументовано сперечатись про ті випадки, коли ви відкриваєте бізнес будь-якого роду, тому що не маю з цим досвіду.
    1 Reply Last reply
    0
  • t254356057T Offline
    t254356057T Offline
    Sergii Tym
    wrote on last edited by
    Щас намагаюсь пригадати чи слал я щось їм на пошту, бо то вже рік назад було. Як я пам’ятаю то все через сайт.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Giorgio FCKNZS Che
    wrote on last edited by
    я забув що це ІТ камьюніті… ❤️💛💙 Glory to Ukraine 🇺🇦!!!)
    1 Reply Last reply
    0
  • t629490742T Offline
    t629490742T Offline
    Kostiantyn Vyshynskyi
    wrote on last edited by
    Вибачаюсь за спам але кума просить допомогти з петицією для її сина який загинув на війні. "Дорогі друзі, знайомі, рідні! Прошу підтримати , поширити та підписати петицію про присвоєння звання Героя України ( посмертно) моєму братові Натяжко Андрію Вікторовичу Дуже надіюся на Вашу підтримку. Для цього перейдіть за посиланням і активізуйтеся на сайті урядового порталу. Пройдіть всі процедури підтвердження. Слово" Підтримую" у коментарях, нажаль, не враховується до збору голосів. petition.president.gov.ua/petition/222720"
    1 Reply Last reply
    0
  • t465986912T Offline
    t465986912T Offline
    Preacher Dron
    wrote on last edited by
    Може хто підкаже: BCIT пропонує безліч курсів і програм, наскільки можливо знайти реальну роботу після них? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t465986912T Offline
    t465986912T Offline
    Preacher Dron
    wrote on last edited by
    Що вивчав?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    Я після bcit знайшов роботу швидко (до graduation)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    Financial planning
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdan Nesteruk
    wrote on last edited by
    Доброго ранку всім, Хто мав досвід перевезення грошей дорожними чеками замість готівки? Поділіться досвідом, будь-ласка. Який банк, який відсоток та як проходе отримання в Канаді? Чи любий банк приймає?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Живу в Манітобі, працюю SEO фахівцем в Європейській компанії, дохід отримую кріптою, а звідти перевожу на рахунок в канадійському банку. Хочу, щоб по податкам було все нормально і прозоро. Чи треба якось оформлюватись чи достатньо просто вчасно подати декларацію про доходи? Якщо треба, то як? Буду вдячний за поради і інформацію.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags