Ukrainian Speaking IT Community
-
Не не знаю :) я все через сайт cra зробив. і бізнес номер и gst рахунок . Один раз дзвонили с cra типу спитати чи я жива людина. І все.
-
Окей, і? Скільки мені ще разів повторити, що якщо ви не реєструєте бізнес (і тому не отримуєте GST чи шо там ще), то жодних дій робити не треба, і немає жодних питань до статусу вашого податкового резидентства, тому що ви - податковий резидент Канади? Немає ніяких "non resident", "ви не резидент тому шо ваш сін починається на 9" і тд - ви просто. податковий. резидент, так само як будь-хто інший хоч з пр, хоч з ворк пермітом, хоч з громадянством - _якщо_ мова йде про статус податкового резидентства для вас як для фізичної особи. Чи випливає з цього "тоді не треба платити військовий сбір в Україні" - я хз, не цікавився цим питанням. Я не можу аргументовано сперечатись про ті випадки, коли ви відкриваєте бізнес будь-якого роду, тому що не маю з цим досвіду.
-
Щас намагаюсь пригадати чи слал я щось їм на пошту, бо то вже рік назад було. Як я пам’ятаю то все через сайт.
-
я забув що це ІТ камьюніті… ❤️💛💙 Glory to Ukraine 🇺🇦!!!)
-
Вибачаюсь за спам але кума просить допомогти з петицією для її сина який загинув на війні. "Дорогі друзі, знайомі, рідні! Прошу підтримати , поширити та підписати петицію про присвоєння звання Героя України ( посмертно) моєму братові Натяжко Андрію Вікторовичу Дуже надіюся на Вашу підтримку. Для цього перейдіть за посиланням і активізуйтеся на сайті урядового порталу. Пройдіть всі процедури підтвердження. Слово" Підтримую" у коментарях, нажаль, не враховується до збору голосів. petition.president.gov.ua/petition/222720"
-
Може хто підкаже: BCIT пропонує безліч курсів і програм, наскільки можливо знайти реальну роботу після них? Дякую
-
Що вивчав?
-
Доброго ранку всім, Хто мав досвід перевезення грошей дорожними чеками замість готівки? Поділіться досвідом, будь-ласка. Який банк, який відсоток та як проходе отримання в Канаді? Чи любий банк приймає?
-
Всім привіт! Живу в Манітобі, працюю SEO фахівцем в Європейській компанії, дохід отримую кріптою, а звідти перевожу на рахунок в канадійському банку. Хочу, щоб по податкам було все нормально і прозоро. Чи треба якось оформлюватись чи достатньо просто вчасно подати декларацію про доходи? Якщо треба, то як? Буду вдячний за поради і інформацію.
-
за крипту не скажу.. але до 30к КАД нічого реєструвати не треба.. я перевищите 30к треба рееструвати бізнес номер та GST/HST рахунок. то типу нашого НДС (якщо прибуток їде зза меж Канади то GST можна не нараховувати тільки якщо щось локально буде) от с криптою то треба вам окремо з бухгалтером обсудити.. бо якщо обмінник локальний то там може і GST треба.. детальніше тут на початку наступного року подасте скільки заробили скільки витратиили на хоум офіс, інтернет обладнення і інші витрати і все.. буде все прозоро (тільки зберігайте чеки та інвойси на всі витрати іх може CRA затребувати для перевірки) подати можно самому, але як на мене краще з бухгалтером. воно коштує не дорого 50-200 за подачу, але бухгалтер може правильно заповнити всі витрати і добряче списати з податків..
-
Привіт!) Підкажіть, будь-ласка, де ви зазвичай шукаєте підробіток окрім апворку?
-
Розробка мобільних додатків
-
Дарія, підкажіть, будь ласка, а ви з українського профілю на апворку? А якщо з канадського, то чи надавали апворку свій sin? І ще вони питають номер GST, а я не маю, бо не зареєстрована як підприємець (знаю, що до 30 тис. на рік не треба реєструвати підприємництво)
-
Дякую, і вам🥰
-
Супер! Дуже дякую 💕 Адекватних і щедрих вам клієнтів!
-
Я підтверджувала канадську локацію лише дозволом на роботу, поки запитів на подачу додаткових документів не приходило
-
Всім привіт. На днях до мене постукався рекрутер, шукає .Net Solutions Architect. Тож кому цікаво пишіть йому на пряму Greg Kushner Contact Info Greg’s Profile linkedin.com/in/gregkushner Website allstarsearchgroup.com (Company) Phone 416-272-8744 (Mobile) Email [email protected]