Ukrainian Speaking IT Community
-
за крипту не скажу.. але до 30к КАД нічого реєструвати не треба.. я перевищите 30к треба рееструвати бізнес номер та GST/HST рахунок. то типу нашого НДС (якщо прибуток їде зза меж Канади то GST можна не нараховувати тільки якщо щось локально буде) от с криптою то треба вам окремо з бухгалтером обсудити.. бо якщо обмінник локальний то там може і GST треба.. детальніше тут на початку наступного року подасте скільки заробили скільки витратиили на хоум офіс, інтернет обладнення і інші витрати і все.. буде все прозоро (тільки зберігайте чеки та інвойси на всі витрати іх може CRA затребувати для перевірки) подати можно самому, але як на мене краще з бухгалтером. воно коштує не дорого 50-200 за подачу, але бухгалтер може правильно заповнити всі витрати і добряче списати з податків..
-
Привіт!) Підкажіть, будь-ласка, де ви зазвичай шукаєте підробіток окрім апворку?
-
Розробка мобільних додатків
-
Дарія, підкажіть, будь ласка, а ви з українського профілю на апворку? А якщо з канадського, то чи надавали апворку свій sin? І ще вони питають номер GST, а я не маю, бо не зареєстрована як підприємець (знаю, що до 30 тис. на рік не треба реєструвати підприємництво)
-
Дякую, і вам🥰
-
Супер! Дуже дякую 💕 Адекватних і щедрих вам клієнтів!
-
Я підтверджувала канадську локацію лише дозволом на роботу, поки запитів на подачу додаткових документів не приходило
-
Всім привіт. На днях до мене постукався рекрутер, шукає .Net Solutions Architect. Тож кому цікаво пишіть йому на пряму Greg Kushner Contact Info Greg’s Profile linkedin.com/in/gregkushner Website allstarsearchgroup.com (Company) Phone 416-272-8744 (Mobile) Email [email protected]
-
Та де група, а де гроші?))) Але якщо чесно, то занадто мало дискусій в цій групі, що відповідно не вимагає великих часових затрат на модерацію. І знову ж таки бай мі каву для підтримки кріейторів. А що ми тут створюємо?
-
Привіт! Продаю два квитки на Hardkiss у Ванкувері в жовтні. Вартість - $150, ми купували за ціною early birds + tax за $200. Напишіть, будь ласка, в особисті, кому цікаво.
-
Всім привіт Провожу платне стажування для тінейджерів у себе в стартапі. Створюю можливість спробувати першу реальну роботу для high school students і молоді в Канаді і США Перевага українцям 🇺🇦 Посилання на вакансію - teegu.notion.site/Sales-Representative-Summer-Paid-Internship-f132dac5fd7a43a286a1750a785477a2 Поширте знайомим тінейджерам 16-20 років, на наступному тижні заповнимо всі місця
-
є тут люди з Альберти чи з Едмонтона? напишіть в приватні повідомлення, додам у групу Edmonton Tech Wednesdays і айтішки в Альберті
-
Я є засновник англійської мовний Job board www.onlinejobsukraine.com шукаємо маркетолога помогти мені розкрутити цей сайт. Це є платна робота прошу зверніться до [email protected] мене звати Тарас Мачула. Потрібно рівень англійської мови.
-
This website needs a lot of work before getting into marketing.
-
Thanks for the input