Ukrainian Speaking IT Community
-
Та де група, а де гроші?))) Але якщо чесно, то занадто мало дискусій в цій групі, що відповідно не вимагає великих часових затрат на модерацію. І знову ж таки бай мі каву для підтримки кріейторів. А що ми тут створюємо?
-
Привіт! Продаю два квитки на Hardkiss у Ванкувері в жовтні. Вартість - $150, ми купували за ціною early birds + tax за $200. Напишіть, будь ласка, в особисті, кому цікаво.
-
Всім привіт Провожу платне стажування для тінейджерів у себе в стартапі. Створюю можливість спробувати першу реальну роботу для high school students і молоді в Канаді і США Перевага українцям 🇺🇦 Посилання на вакансію - teegu.notion.site/Sales-Representative-Summer-Paid-Internship-f132dac5fd7a43a286a1750a785477a2 Поширте знайомим тінейджерам 16-20 років, на наступному тижні заповнимо всі місця
-
є тут люди з Альберти чи з Едмонтона? напишіть в приватні повідомлення, додам у групу Edmonton Tech Wednesdays і айтішки в Альберті
-
Я є засновник англійської мовний Job board www.onlinejobsukraine.com шукаємо маркетолога помогти мені розкрутити цей сайт. Це є платна робота прошу зверніться до [email protected] мене звати Тарас Мачула. Потрібно рівень англійської мови.
-
This website needs a lot of work before getting into marketing.
-
Thanks for the input
-
Google Search Central Blog: developers.google.com/search/blog Google SEO Starter Guide: developers.google.com/search/docs/beginner/seo-starter-guide Backlinko Definitive Guide to SEO: backlinko.com/seo-guide Search Engine Journal SEO Guide: www.searchenginejournal.com/seo-guide/ Search Engine Journal Blog: www.searchenginejournal.com/ Neil Patel's Blog: neilpatel.com/blog/ Neil Patel SEO Unlocked: neilpatel.com/training/ багато інфи без PPC/paid ads, тобто органічне SEO
-
Contact Info Sara’s Profile linkedin.com/in/sara-pietrangelo Email [email protected]
-
Всім привіт. Є вакансія Software Architect www.stackitrecruitment.com/careers/?job_id=z5G7h3l6a1kMvyS65NP3c97n_1SRkmA_xULJw1UJccI=
-
Нетворкінг івент для людей в Едмонтоні в айтішці і кому подобається tech, долучайтесь! www.meetup.com/edmontonunlimited/events/302579603/
-
Друзі, підкажіть, будь ласка, в яку обгортку в Канаді загорнута SEO? Я не зустрічаю суто вакансій із просування сайтів 🤔
-
Привіт! Шукаю роботу senior product designer. Маю 10 років досвіду. Знаходжусь в Ванкувері. www.linkedin.com/in/maxim-ostrozhinskiy/ Email: [email protected] Буду дуже вдячний за рекомендації 💚💙
-
Всім привіт. Компанія, в якій я працюю, шукає Senior Front-End Developer. У нас всі розробники працюють із дому. Requirements: - 5+ years of experience in front-end development using VueJS and vanilla JavaScript with DOM. - Strong foundation in JavaScript, extensive experience and theoretical knowledge. - Experience / understanding of back-end development. - Understanding the importance of a balance between lean, efficient code, compatibility, and maintainability Preferred Qualifications: - Experience working with or building marketing or analytics platforms - Experience working with presenting large datasets to the user via graphs and charts - Experience working with automatically updating interfaces - Experience building complex grids Більше подробиць і форма аплікації за посиланням corp.rumble.com/careers/current-job-openings/?gh_jid=4394436006 P.S. Буду дуже вдячний, якщо ви вкажете у полі Referred By: Mykhailo Lysytsia.
-
Привіт. Проектна команда в європі шукає розробників з досвідом роботи з ERP, BAF, BAS, Enterprise development tools, git. Якщо був раніше досвід з 1С буде плюсом.