Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Speaking IT Community

Ukrainian Speaking IT Community

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
5.2k Posts 422 Posters 4.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t629490742T Offline
    t629490742T Offline
    Kostiantyn Vyshynskyi
    wrote on last edited by
    Доречі про позитив і користь. Є цікава позиція (Director, IT Vendor Management at LCBO), може комусь буде корисно. www.linkedin.com/posts/activity-7022237523401719808-_ivX?utm_source=share&utm_medium=member_desktop
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    Да все добре😊 просто ну ворог не тут, а ви самі знаєте де. Тому грубо кажучи чим більше ми одне одному дамо позитиву тим скоріше все закінчиться. Дякую за розуміння 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t385125011T Offline
    t385125011T Offline
    Yulia Design
    wrote on last edited by
    Супер. Дякую за ідею. В цьому чаті навіть кодування виписує. Це прорив)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dennis
    wrote on last edited by
    я зрозумів, буду намагатися любомирів ігнорити, хай скаржуться на все, що можна. Я вже бачу кожен день пости, що вони летять назад і шукають, кому перездати свої квартири. Не варто витрачати час на ці дискусії, навіть не знаю, чого так завівся. Трошки корисної інфи для спільноти: зараз грався з chatgpt, і я вам скажу, це просто незамінна тулза дла крафтінгу вашого резюме. Закидуєте опис вакансії, свої скіли та responsibilities, і починаєте запити давати, типу improve wording, make it more technical, slightly more IT-related, etc. Наступним кроком в grammarly, там 99% буде ок, і тоді вже в своє резюме. Це просто пиздець, я досі в шоці від цього тулза
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anton Borodulin
    wrote on last edited by
    kore-software.breezy.hr/p/3848064a5864-junior-software-developer?state=published Шукаемо джуиор девелопера з 1 роком досвіду роботи С# web api, typescrip angular
    1 Reply Last reply
    0
  • t385125011T Offline
    t385125011T Offline
    Yulia Design
    wrote on last edited by
    Я вам скажу, що є і серед куаетовських нормальні свідомі. А є і серед тих, хто 15 років тому сюди приїхали і хаять Україну і судять по тим часам, коли виїхали. А вона змінилась. Деякі моменти відрізняються від українських звичок і поки люди не прийняли нові реалії, можуть висловлювати негатив. Це нормально. Ми з чоловіком планували імміграцію ще в 2016 році, вивчали мову, закони, програми, трохи історії, міста. Але то був якийсь напівмірний процесс, бо в Україні нам жилося як в сливах і боялися втратити той комфорт. Дотянули пару років і стався ковід. Псіханули, махнули рукою і просто переїхали в дуже гарне місто Одеса. Тут війна. Я жила в Польщі 8 місяців, спочатку також було заперечення. Це ваша Європа? Типу того. Але з часом вже і ок стало. Випав шанс все таки попасти в Канаду вже без тих заморочок з роботодавцем з LMMI , балами для експрес ентрі і так далі. Зараз будучи в Канаді, є що і подобається, і що не подобається. Ми прилетіли в самий лютий мороз -32. В центрі брудні бомжі. Магазини далеко. Все якесь мрачне. Була паніка. Але в процесі створення документів все начебто по плану, скоро буде тепло, гарно і комфортно. Чекаю на це. Знайдеться робота. Ідеальної країни нема, дійсно. І я не бачу нічого поганого в думках про незручність, не так щось як у нас і так далі. Можливо пройде період прийняття і адаптації і людина змінить своє ставлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liubomyr Mykhalchyshyn 💠
    wrote on last edited by
    Дай Бог кожному українцю любити Україну так, як Ви Канаду.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    Самі скажіть що з вами робити і який моральний вибір по життю ви хочете підтримати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    Кароче. Або вам особисто треба зрозуміти що ці люди не туристи, як ви їх назвали, і приїхали сюда не тому що на то їх воля була, або в бан. Цю рашистську етіку в чаті набдюдати не буду.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dennis
    wrote on last edited by
    Я ніяких пиздеців не проходив. У мене була запланована іміграція, я роками вивчав країну і знав куди я їду і чого очікувати. У мене це був не випадковий приліт, бо дозволили всім просто по паспорту, а обдуманий крок. В цьому різниця куаєтовських туристів з польщі і імігрантів. Вони не розуміють, чого вони тут, не цінують, шукають поганого і скаржаться. Мотивація інша
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    З точки зору думки висловленої в цьому мессаджі - всьо ок. Епітети підібрані напочатку до побратима з України не супер. Не забувайте що ви проходите однаковий пиздець і що хуйло то не товарищ у чаті, а в кремлі. Всі ваші проблеми не із-за тих хто приїхав. І не забувайте, якщо ви тут довше, що люди сюда приїхали не тому що їм було погано, а тому що терористи напади на Вкраїну. Я теж можу сказати що я це вам як 5 річній дитині пояснюю, але я так не зробив на початку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liubomyr Mykhalchyshyn 💠
    wrote on last edited by
    Тут є багато чого мені не подобається. Тут є багато чого мене захоплює. Якщо мені щось не до вподоби, то не варто перекручувати, що мені "все тут не подобається" Я жив у різних країнах і можу і маю право порівнювати, якщо вас це @bahus_kiev ображає, то не варто на мене наїжджати "чємодан - вокзал ... рідне село". Не має ідеальної країни!!! Я прийшов у цю групу за корисною інформацією, поділитись власними думками, а тут мене обзивають "бабкою на расії, селюком, дитиною".
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    Ну цей - то може бути опозиційна думка, де людина по причинах виражає негативне ставлення. Чому це не потрібно говорити? У нас не путінстка росія
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    Скажіть конкретно що в вас визиває питання, тоді кваліфікую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    Ну якщо прям якась жесть то так, якщо просто різні думки то ні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liubomyr Mykhalchyshyn 💠
    wrote on last edited by
    Я ж запитую, чи є правила?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    А де саме?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dennis
    wrote on last edited by
    🖱️я вже казав, набридло дивитися, що деякі новоприбулі так висказуються про Канаду. Якщо вам не подобається тут багато всього, чемодан-вокзал-рідне село. Не треба зневажливо чи образливо говорити тут про країну, в якій ми живемо і любимо. Я вам це вискажу, бо менталітет у мене сходий. Канадійці просто так подумають, але нічого не скажуть. Я від місцевих вже багато чув - люди здивовані наглістю і зверхністю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liubomyr Mykhalchyshyn 💠
    wrote on last edited by
    З приводу особистих наїздів, харасменту, абюзингу?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    З приводу?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.