Ukrainian Speaking IT Community
-
Ми навіть не знали про ком'юніті) Ми настільки приготувалися лише на себе розраховувати,що навіть не питали)) дякую 😊
-
Я те ж саме людям кажу. Коли ще ви на стадії невпевненості, то краще там, де менша конкурееція за робочі місця (але тут кожен сам робити research по своїй сфері) і середній доход/розход відношення. Едмонтон має середні доходи одні з найвищих в країні, а сама велика стаття бюджету - нерухомість - взагалі на дні рейтингу дороговизни по країні. Якщо там є робота для вас, то це взагалі no-brainer. Ще й величезна укр діаспора, буде допомога від ком‘юніті, якщо шо
-
Так? Ой круто) Чесно, Калгарі мене покорив, але житло дорожче, людей дуже-дуже багато їде. Едмонтон зараз найчудове для нас)
-
Та то є жах! Реально по групах таке відчуття,що нічого нема))Роботи нема) Але готуємося)) В нас ще задача - в Едмонтоні знайти,на PR Але є принаймні 3 людини,хто в Вінніпезі знайшов , та зп вище середнього) Тож Готуємося, боїмося, та робимо задачкі)))
-
Відгукується) Перша літкод задача, яку я вирішив - не слухати інших людей, якщо вони не мають релевантного досвіду. Я ще летів сам у найдорожче місто - Ванкувер. По чатам, треба було мати збереження у 70 тисяч, яких би вистачило на пів року. І взагалі, чого ви летите в Канаду - ви думаєте, що тут казка?😅 Вижити можна, якщо тільки двоє будуть працювати і тп🙈 Я що думав, у мене до цього жодна дівчина не працювала. Невже треба шукати собі жінку, яка буде працювати та допомагати тягнути бюджет😅 Байок і жартів наслухався) Щоб програміст з 10+ роками не міг добре жити в Канаді чи десь, вперше і почув в українських канадських групах)
-
Зрозуміла! Тоді 150$ то вже нічого)) Є куди рости))) Дякую за відповіді!)
-
Я про family income. Нема сенсу балакати про individual, коли ми оцінюємо перспективи сім‘ї. Виживати можна і на 60к - ми колись стільки заробляли, як тіки прилетіли. Дружина вчилась, я працював на незрозуміло яких роботах, поки напрацьовува місцевий досвід і вчив мову. Знімали житло, раз на рік в Мексику чи на Кубу. Економили, планували бюджет - бідно, але з голоду не вмирали. Зараз це вже тищ 70-80 треба на той lifestyle, бо інфляція була скажена останніми роками.
-
Тобто, якщо обидва до купи 150$ Чи кожен?) Мені просто цікаво) Щоб розуміти, та готуватися)))
-
😁😁😁
-
А шо треба для інженер в oil/gas ? Все одно треба буде починати з нуля
-
В Канаді два income - це взагалі обов‘язково для норм життя. Звісно, якщо ви не інженер в oil&gas (300k+) або хірург (700к), наприклад. Там можна і самому сім‘ю тягти :) В реалі, я б сказав $150к+ на сім‘ю вже достатньо, якщо задача - American dream. В GTA/GVA треба більше, бо нерухомість набагато дорожча.
-
Блін! А якщо обидва працюють?)))))) Невже ну так тяжко?)
-
Ми з чоловіком такі ж самі🙈 Чоловік перечитавши купа чатів, та жахи з пошуком роботи, вже згоден на мінімалку, хоч би знайти ту роботу. Він Senior Front end developer 12+ Літ код завдання змушую рішати для тех інтерв'ю,щоб збільшити шанси 🤭🤭