Ukrainian Speaking IT Community
-
Тобто, якщо обидва до купи 150$ Чи кожен?) Мені просто цікаво) Щоб розуміти, та готуватися)))
-
😁😁😁
-
А шо треба для інженер в oil/gas ? Все одно треба буде починати з нуля
-
В Канаді два income - це взагалі обов‘язково для норм життя. Звісно, якщо ви не інженер в oil&gas (300k+) або хірург (700к), наприклад. Там можна і самому сім‘ю тягти :) В реалі, я б сказав $150к+ на сім‘ю вже достатньо, якщо задача - American dream. В GTA/GVA треба більше, бо нерухомість набагато дорожча.
-
Блін! А якщо обидва працюють?)))))) Невже ну так тяжко?)
-
Ми з чоловіком такі ж самі🙈 Чоловік перечитавши купа чатів, та жахи з пошуком роботи, вже згоден на мінімалку, хоч би знайти ту роботу. Він Senior Front end developer 12+ Літ код завдання змушую рішати для тех інтерв'ю,щоб збільшити шанси 🤭🤭
-
Так все залежить, коли винайняли і які були скіли в торговлі. Як правило, hiring budget завжди вище, ніж retention. Я багато бачу, як люди йдуть і повертаються на зовсім інші гроші. До речі, торгуйтесь, як отримуєте оффер. 5-10% це як мінімум, а ще ніштяки типу екстра тиждень відпустки, стартовий бонус, екстра review за 3-6 міс, додатковий бюджет на освіту чи конференції…
-
Це все у вашій голові. 1. Робочу коняку більше шмагають 2. Поважайте себе і Вас теж поважатимуть. 3. Треба робити екстра, але тільки якщо це для Вас приносить користь.
-
Дякую. Я знайомий з ринком Канади. Було б добре якийсь гугл. Помідори там мають як добрий лікар ЗП