Ukrainian Speaking IT Community
-
Ми з чоловіком такі ж самі🙈 Чоловік перечитавши купа чатів, та жахи з пошуком роботи, вже згоден на мінімалку, хоч би знайти ту роботу. Він Senior Front end developer 12+ Літ код завдання змушую рішати для тех інтерв'ю,щоб збільшити шанси 🤭🤭
-
Так все залежить, коли винайняли і які були скіли в торговлі. Як правило, hiring budget завжди вище, ніж retention. Я багато бачу, як люди йдуть і повертаються на зовсім інші гроші. До речі, торгуйтесь, як отримуєте оффер. 5-10% це як мінімум, а ще ніштяки типу екстра тиждень відпустки, стартовий бонус, екстра review за 3-6 міс, додатковий бюджет на освіту чи конференції…
-
Це все у вашій голові. 1. Робочу коняку більше шмагають 2. Поважайте себе і Вас теж поважатимуть. 3. Треба робити екстра, але тільки якщо це для Вас приносить користь.
-
Дякую. Я знайомий з ринком Канади. Було б добре якийсь гугл. Помідори там мають як добрий лікар ЗП
-
Все, що треба знати про канадський ринок. Більшість вакансій висять по типу - ми не шукаємо, але якщо щось попадеться цікаве, подумаємо. Хорошим спеціалістам без проблем знайти роботу. Помідори, ліди та архітектори - в попиті завжди. Вилки для перших 105-150. Для других 120-160. Для третіх ~ 180.
-
Ну, я зара сиджу в пошуках роботи вже котрий місяць, то я б і на легасі пішов лиш би платили.
-
Як би точніше сказати) от є різні цивілізації по типу Майя😅 От легасі код - це по типу такого. Приходиш на работу, дають проект. Який був написаний років 15 назад. Старий стандарт. Перемінні з назвами - a, b, e. Функції по 4000 строк коду. І ти думаєш, чи одразу застрелитися чи спробувати, щось там поковиряти перед тим 😅