Ukrainian Speaking IT Community
-
Я кажу про те, що я перевірив власним досвідом) Будь-який консультант скаже - треба мати 2-3 кредитки, щоб швидко прокачати скор. Ви кажете про заявки і що може вплинути на скор. Який кредитний скор у новоприбулих?) Друге, ці кредитки відкривають за спрощеною програмою, як новоприбулим. Там не може бути відмови. Це зовсім про інше.
-
Банально замість номерів рахунків, хоч десь би писало номер карти. А то ще треба розбиратись на якій це саме в тебе карці гроші лежать. Гроші між власними разунками днями ходять. Додаткок іноді просто виригує "request denied". UX просто жах. Приват Банк куди гнучкіший.
-
не зовсім різні. ви вказали що достантьо мати 2-3 картки кредитні, я ж зробив зауваження що всі подальші заявки (крім отієї самої першої як новоприбулому) на кредитні картки можуть зіграти зле на кредит скорі.
-
Відкриваю рахунок дебетовий, а кредитка це вже питання.
-
-
*Заявка на кредитну картку це - (мінус) до кредит скор.* Тож треба вибирати правильно куди кидати заявки. сейф кредит кард дають 100% бо там лежать ваші гроші. Будь-який банк може відмовити у видачі кредитки і тоді отримати картку в іншому банку може стати неможливим.
-
CIBC (Costco MasterCard World) дають 3к, але я її оформив через майже 4 місяці до цього була safe credit card від TD на 500 якою не користувався
-
RBC - 2k, CIBC & Scotiabank - 1k. Кредитний скор не від суми лімітів качається в Канаді/США. А від того наскільки активно і правильно людина розпоряджається грошима. Щоб він швидко ріс. Достатньо мати 2-3 кредитки. Та розплачуватися ними всюди де можна, при цьому вчасно покриваючи заборгованість.
-
Чи взяти 3 кредитки по 1,5 😂
-
А якщо є робота, то все одно 1,5к ліміт? Чи можна на це якось повпливати? Чи якийсь інший банк?
-
Привіт! Цікавить таке питання - можливо хтось зіштовхувався. Пройшов медичний екзамен на дозвіл на навчання ( вересень 22 Польща ) . При видачі дозволу на роботу він не підтягнувся. В одній з медичних клінік працівники мені дали точну відповідь що я можу його використати для wp. Але я не можу його завантажити у аплікацію - просто немає запиту на медику ( хоча у wp чітко пише що маю 90 днів на проходження медики ). В IRCC додзвонитись не можу - скільки б не чекав на лінії. Можливо у когось була подібна ситуація, або знаєте як це питання вирішити? Дякую.
-
Друзі, хто хоче в вільний час допомогти зробити бота для телеграмму? з приводу оплати можно або salary, або mix salary equity або 100% equity. Але не найобуйте мене з тим скільки це буде коштувати 😂😂 звісно для мене вигідніше саларі щоб у людини було, але при правильному співрозумінні можна і equity based compensation зробити.
-
Підскажіть будь-ласка контакти імміграційного консультанта по провінції Альберта. Дякую
-
youtu.be/RCA9tXS2MT8