Ukrainian Speaking IT Community
-
Ні. в Україні я працювала як self-employed. Приймала замовлення на дизайн та друк, відправляла на друк в типографію.
-
Доброго дня! Попередньо прошу не радити мені гугл. Шукаю роботу графічним дизайнером в Калгарі, до веб дизайну UI UX мені не вистачає досвіду і знань, тому поки що хочу працювати в тому, що добре знаю. Можливо хтось знає рекламні агенції, де зараз відкриті вакансії, буду дуже вдячна хоч за назву компанії. Резюме відправляла на індід, поки тиша
-
www.facebook.com/groups/torontohomezone www.facebook.com/groups/1782497335100232 Тут много вариантов на 1 месяц sublease
-
щас
-
Есть группа
-
Те що Ви хочете називаються «month to month rental”. Погугліть, може щось знайдеться
-
Не впевнений що залишається відповідальним. Але то ми вже відволіклись від основного питання. На 2-3 місяці оренди ніякий ріелтор шукати не буде. І взагалі варіантів таких не багато - airbnb і шукати приватні оголошення людей які шукають sublet
-
Ну в теорії в якихось регіонах з дуже низькою конкуренцією за житло можливо і може. Не знаю як на практиці
-
В Торонто такого не буває я думаю. Тенанти самі шукають кому передати ліз, якщо хочуть з’їхати раніше.