Ukrainian Speaking IT Community
-
Я просто не в курсі, що там зараз у вас нормальним вважається. Чого саме не вистачає? Чому питаю, бо бачив дууууже багато ситуацій, коли н‘юкамери щось обсирають в Канаді, але це не з-за особливостей менталітету, а тому, що вони не знають про існування якихось опцій, щоб вирішити їх питання
-
Маю на увазі зробить хоч норм мобільний банкінг.
-
Якщо Скоша запиляє монобанк то у неї буде 40%. Ви впевнені, щодо %?
-
Наче найпродвинутіший у рішенях Scotiabank, але у них типу антимонопольним комітетом не можна нічого норм робити, бо буде конкуренція не справедлива.
-
Топ 5 банків канади: Royal Bank of Canada, RBC Bank of Nova Scotia, Scotiabank Bank of Montreal , BMO Canadian Imperial Bank of Commerce CIBC. А так банківська система, додатки і тд гівно.
-
Юлия, для начала Вам надо определиться с учебным заведением и программой. Дальше надо подать заявку на обучение на сайте университета или колледжа. Когда уч заведение пришлет Вам подтверждение, что Вас берут на обучение, только тогда с этим разрешением надо подаваться на study permit
-
потрібно подаватись на сайті на цю візу. і потім вона приходить на фізичну адресу де ви живете. так мені відповіли в аеропорту, коли я питала за оновлення ворк перміту зі зняттям обмежень
-
Так. Курси не більше 6 місяців то можна без стаді
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/study-permits/who-needs-study-permit.html
-
Дякую. Я поки на офіційному пояснення точного не знаходжу, також думала що швидкі курси можна. А для закладів то стаді
-
З того, що я бігло подивився. Мається на увазі про курси - які, саме пропонують учбові заклади, по типу коледжів та університетів. А ці контори, що пропонують - буткемпи чи місячні курси, до того не відносяться. Але, я почитаю докладніше, самому стало цікаво.