Ukrainian Speaking IT Community
-
я в Монреалі, вчу французьку 🤪
-
Я думав Українці не шукають легких шляхів )
-
Цікаво чому ніхто не розгядає Монреаль?
-
Я в Калгарі живу, що тут думати :) В Манітобі ще холодніше, шинуків нема. В в нас може вдарить пару тижнів за всю зиму -30, а так буде від +5 до -15 триматися. Повітря сухе, плюс всі на машинах. Я за зиму зимовий пуховик надягаю кілька разів, а так в осінній куртці легенькій бігаю
-
Зрозумів
-
А ви якщо вже проходили, то що там перевіряють?
-
В сенсі не проходите? Маєте пройти на протязі 90 днів :) По CUAET тільки хелскер безкоштовний, але комісію треба проходити :) Мені за медицину самому було цікаво, бо інформації сам також знайшов недостатньо. Тому і і йшов до консультанта. Якшо треба операція то ви її отримаєте безкоштовно, ну якшо картку оформили. Але знову таки, якшо медицина стає проблемою під часі подачі на PR, то там можна найняти спеціально навчених людей, які допомагають з excessive demand on healthcare. Ви типу можете надати IRCC mitigation plan, а вони з цим допомагають (наприклад, запропонують альтернативне і дешевше лікування).
-
-
А де можна прочитати про медицину? Ми ж по CUAET не проходимо мед комісію… І що вони зроблять з тобою якщо тобі знадобиться якась недешева, наприклад, операція?