Ukrainian Speaking IT Community
-
Ми будемо до консультанта йти. Хоча , реально, більшість самі. Я не впевнена, що ми все зробимо правильно)
-
Дуже дякую за відповідь.😊
-
Так залежить від програми. Нвхто вам так не скаже. В Альберті ромоут Ні . Тре ще щоб у одному місті була фірма.
-
Панове! Чи хто-небудь з тих, хто вже мешкає у Канаді, знає як в цілому тут влаштований банківський еквайрінг? Хочу запропонувати софт для POS терміналів та все що з цим пов‘язане. Не можу поки що з‘ясувати чи цікаво то банкам, чи то роблять якісь сторонні аутсорсери. Куди стукати? Лише якщо з цим не вигорить, буду шукати роботу «просто девелопером» але хотілось би реалізувати своє специфічне «ноу хау».
-
Я собі планую стартувати з Торонто, бо сподіваюся спробувати влаштуватись до банківського IT. В Україні для цього підходив лише Дніпро (Приват та Моно), та Київ (все інше). Чи є в Канаді головні банківські бранчі «в провінції» мені невідомо ((
-
Я бачу що прийдеться так й робити. Хоча більшість (як я собі розумію) всі такі «прошарені» що все роблять власноруч 😀
-
Так і не зрозумів чи «катять» всі оці ремоути? Создавав тему на фейсбуці але так ніхто й ясно не відповів. Більшість схилялася до того що треба робити фултайм в провінції де живеш та подаєшся… якщо ремоут то хто заважає працювати в Ванкувері та чекати на той PR на Балі?
-
Так
-
Доброго вечора,усі вакансії рівня senior?)