Ukrainian Speaking IT Community
-
Викладіть запис) тут багато хто першу не зміг відвідати) Дякую.
-
А крім податків є якісь нюанси чи обмеження? Може я не знаю якоїсь важливої штуки?
-
Все що ви заробляєте на території Канади - Вам потрібно буде сплатит податки на це.
-
Привіт. Чи можна працювати ремоут на компанію в США? Як потім з податками?
-
worker редко кому пишут. у большинства просто visitor
-
Подавав референси від компаній, які відповідали вимогам з сайту IRCC. Компанії без проблем все підписали. Також подавав форму ок5 та податкові декларації плюс свідоцтво реєстрації фоп та контракти. Але знаю людей, які просто подавали тільки референси і проблем не було. Головне щоб все, що вони просять будо вказано. Обов’язки, посада, години роботи і тд
-
Хоча слухайте мене в пів вуха, бо я то робив 2 роки назад, коли переїжджав
-
Я робив. Треба листи від компанії на яку ви працювали, що вони з вами працюють як з фопом, які ви послуги їм надаєте. Типу розробку по і т.д. головне номери телефонів імейли, дати початку і кінця роботи та мокра печать із підписом бухгалтера або супервайзора якогось. Ну і якщо є за той період інвойси або просто податкова інформація, то можете підкріпити
-
Привіт :) А підкажіть, чи хтось тут готуючи документи для PR підтверджував закордонний досвід роботи на компанію по контракту? Тобто коли ви податки платили в Україні як ФОП Хочу дізнатися, які саме документи для цього потрібні і чи це реально взагалі? Особливо якщо подавалися за Alberta Opportunity Stream Буду безмежно вдячна за допомогу 🙏❤️
-
Вечір ох..єнних історій, або бізнес по-канадські. Було одне запрошення на роботу тут, прийшов на співбесіду. Історія така - тіпи купують мікроти, змінюють корпус на якийсь свій фірмовий, заливають допиляну прошивку - та продають в декілька разів дорожче як дох..я круте бізнес рішення
-
Ми працюємо тільки по ДХЦП, роутери злітають до заводських, і сесія є... але не рощдає інет поки не встановиш на роутері пароль адміністратора.... а буває банально мікротіки всякі збережені на статику.... ото взагалі жесть