Ukrainian Speaking IT Community
-
www.itechconference.ca/calgary/location/
-
Всім привіт! А є хтось з Калгарі і йде сьогодні на iTech конференцію?
-
Пішки 15 хвилин до басейну, бібліотеки, карате, баскетбол та ще купа різного спорту; 15 хвилин до real canadian superstore. В радіусі 3-5 км ще є Walmart, Costco, Zehrs, Foodbasics, Eurofood з українськими продуктами, великий кінотеатр, три великих медичних центра з lifelabs, true north imaging та інше, та просто безліч дантистів, хіропрактиків, масажистів, б'юті салонів, home depot, canadian tire, Lowe's, winners, marshals, штук 5 дитячих магазинів, штук 15 піцерій та ще багато чого, про що я забув. При цьому в мене бек'ярд виходить прямо в парк, а будинок стоїть на вулиці, на якій майже нема трафіку, і коштує він на ~1000 менше, аніж подібний в GTA. Вибачте, що я так топлю за менші міста, але справді тут подобається )
-
Не таємниця :-) Кітченер
-
До того ж якість сервісів часто краща саме в менших містах, я персонально не бачив, але неодноразово чув про 6-годинні черги за SIN в Торонто - в KW це займає 15 хвилин
-
Яких таких сервісів? 😊 Назвіть, будь ласка, хоч один сервіс, який ви хочете отримувати хоча б раз на місяць, та якого немає в Кітченері, Ватерлу, Лондоні, Гамільтоні, Бретфорді, Кінгстоні, Гвелфі? Це дуже поширена (хибна) думка, що в містах поменше чогось нема. Так, в умовному Стратфорді може не бути того чи іншого, але в будь-якому місті > 100k є все, чи майже все (в умовний акваріум 2 рази на рік можна й до Торонто з'їздити).
-
В плані того, що вартість оренди в Торонто та ГТА просто космічна, регулярно входить до найдорожчих міст світу.
-
Хіба я щось казав про зміну провінції? :-) я просто сказав, що можна (і краще) жити не в Торонто та працювати full remote. Знаєте, скільки в Онтаріо міст > 100к населення, окрім Торонто та GTA? Тринадцять штук
-
А можете підказати як в регіоні Кітченер/Ватерлоо з JavaScript. Маю близько 11 років досвіду фулл стек. Чи важко/довго буде щось знайти? На які зарплати можна розраховувати? Збираюсь їхати десь у лютому, є сенс вже починати щось шукати чи ще зарано?
-
нічого не забули, там скріншот вище
-
Я рахую не по калькулятору, а те, що я одержую по факту