вітаю, шановна спільното!
я трохи віддалений стосунок до ІТ маю: закінчив КПІ, ФЕТ (ф-т електронної техніки), працював підприємцем, був пов'язаний більше із продажем комп'ютерів, відеокамер.
Після вторгнення рашки ми втекли, встигли (територія, де ми проживаємо, була в окупації).
Дружина з дитиною зараз в Канаді. З прицілом на майбутнє я повівся на рекламу і закінчив курси QA.
вже розпочавши навчання, я зрозумів, що їх (тестувальників, особливо нульових, як я) - до холєри, а роботи мало. А в Канаді, кажуть, взагалі таким, як я, шансів знайти роботу майже немає.
Курси закінчив улітку, не практикувався, ясна річ, практично все, що давали з теорії, забув. Практики майже не було.
Що порадите: вчитися самостійно на ютубі, далі по позиції QA, чи не пхатися взагалі туди, а краще щось розпочати інше вивчати? Я розумію, що програмістом мені не стати (вік уже не той, склад мислення не такий). Мені більше до вподоби продаж, а це, як мені пояснив знайомий, позиція Продакт Менеджера. Англійська, мабуть, заслабка (А2, можливо, навіть В1 дотягую). Вчу зараз англійську посилено.
Може, щось є, пов'язане з QA, чи інше щось. Бо на будову вже вік та стан здоров'я не дозволяють іти.
Може, знаєте якісь канали на ютубі, чи недорогі курси (або дорогі, але які реально ВЧАТЬ, за які нешкода заплатити), бо я викинув 11 чи 14 тисяч грн (за курсом долара ще весняним), а знань отримав реально менше набагато, звичайно, оцінка моя суб'єктивна, але ми всі люди і всі суб'єктивні))
Може, комусь потрібні джуніори-стажери, я готовий задля досвіду працювати на якусь мінімалку або ж навіть безплатно, заради самого досвіду (він теж має ціну).
Буду вдячний за будь-яку конструктивну пораду.