Ukrainian Speaking IT Community
-
Дякую
-
Другий пункт в ворк перміті
-
Доброго вечора. Підскажіть будь-ласка, чи маю я право проходити курси по професії з тим ворк пермітом, що видали в аеропорту? Чи тільки подаватися на стаді перміт?
-
Я користувався anveo
-
Я з цією метою юзав TextNow
-
Доброго! Хто може перечитати контракт парт тайм своїм досвідченим оком? Чисто на предмет, нічого чи немає зверх серйозного, що треба змінити. Буду дуже вдячний. Перший контракт, начебто все ок, еле треба перепровірити.
-
Як зареєструватись якщо є тільки український або польський номер?
-
Хотів завести віртуальний канадський номер телефону на www.freephoneline.ca/ Але щоб завести номер телефону при реєстрації питає … номер телефону. Може хтось юзав/знає як заюзати?
-
Дяка
-
Так
-
Панове, є інформація що зараз глючить IRCC portal в плані доступу до документів. Хтось може підтвердити?
-
Дякую всім за увагу. Зібрана достатня кількість резюме для розгляду кандидатів ♨️ Доброго дня усім. Терміново розшукується людина на позицію Front/Back - end developer. Має бути впевнений Intermediate (Middle). Основний стак: Angular, Node.js, PostgreSQL, GraphQL. Якщо знаєте React, але готові вивчити Angular -welcome. Компанія має офіси в Edmonton i Calgary. Людина повинна бути готова релокейтнутися до Calgary. Компанія дуже гарна. Тімка скілова і постійно вчиться чогось нового. 😇
-
Я б навпаки робив сам, поки все ще просто - Т4, якісь може кредити та списання базові. Той самий simpletax в поміч. Поразбиратися, на наступний рік вже розуміти, які можуть бути списання і які чеки зберігати. H&R block точно не варто йти, бо бух бере в принципі не набагато більше, але це не випадкова людина після коротеньких курсів
-
доречі, якщо шукаєте консультації по податкам, не ходіть до H&R. Краще знайти приватного бухгалтера. H&R беруть дорого та розуміються здебільшого по типовим кейсам, для яких достатньо онлайн сервісу simpletax. В перший рік коли я приїхав до Канади, вони надіслали return з помилками через те що частина доходу була до приїзду. Я помітив це пізніше, коли перевіряв документи. Вони зробили amendment, але я втратив багато часу та грошей на те що міг зробити сам
-
То окрема тема. Але я не чув, щоб когось з ІТ-шників за це дьорнули, хоча ніколи не пізно почати. Я просто хотів показати, що якась порівняльна табличка, якісь там поради вона дає - але реально ситуації часто виникають абсолютно інші, і її інфа буде невірна. Тут навіть не про фінанси, а взагалі. Хтось про банківські аккаунти радить, хтось медицину чи мобільні пакети, пошук работи чи житла. І часто бачу інфу, абсолютно невірну. Якась просто епідемія цих мамкіних блогерів